Vladuța Lupău și-a etalata burtica de gravidă, la piscină. Cum arată înainte de naștere

.

Vladuța Lupău și-a etalata burtica de gravidă la piscină. În mai puțin de o lună, cântăreața de muzică populară își va ține băiețelul în brațe. Deși este în toiul pregătirilor, artista s-a bucurat de câteva momente de relaxare. Pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău a postat câteva fotografii în costum de baie, profitând de vremea frumoasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Adrian Rus și Vlăduța Lupău se aproprie cu pași repezi de momentul când vor deveni părinți. Cei doi sunt ocupați cu pregătirea locuinței în care doresc să-și crească copilul. Artista a postat câteva fotografii cu camera destinată bebelușului și este prezentă zi de zi pe șantier pentru a a vedea evoluția viitorului ei cămin. Organizată din fire, Vlăduța Lupău și-a făcut deja planuri pentru a împleti armonios viața de mamă cu cea de artistă. În primele luni după naștere, aceasta a susținut că va fi sprijinită de părinții săi, iar, ulterior, va apela la ajutorul unei bone.


Adrian Rus și soția sa au decis să-și dedice câteva momente pentru ei, după o perioadă de stres și intense pregătiri. Vlăduța Lupău și-a etalat burtica de gravidă la piscină, unde a fost însoțită de partenerul ei. Iată cum arată viitoarea mămică!

Citește și: Ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău, însărcinată în opt luni:„S-a văzut și la ecografie’


Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii:„Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!’ / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan:„Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu …’

Citește și: De ce s-a despărțit Bogdan Mocanu de iubita lui misterioasă:„Pur și simplu, este o perioadă…’

 Vladuța Lupău și-a etalata burtica de gravidă la piscină


Adrian Rus și Vlăduța Lupău au fost, recent, la piscină. Îmbrăcată într-un costum de baie albastru, artista s-a bucurat din plin de vremea frumoasă. Pentru că se pregătesc să devină părinți și își construiesc casa, cei doi nu au planificat un concediu vara aceasta.

Cât despre activitatea sa muzicală, Vlăduța Lupău a mărturisit că nu își propune să stea prea mult acasă și că își va relua munca imediat după naștere.

„Ce e ăla concediu?! Nici n-am de gând (râde), voi sta strict cât este necesar, nicio zi în plus. Sper să mă simt bine, să pot să îmi reiau activitatea cât mai curând după naștere! Le-am promis oamenilor. Și mi-am promis mie că nu stau s-o lălăi! Vom vedea! Doar să fiu sănătoasă și să vină bebelușul cu bine și sănătos!’, a declarat aceasta, potrivit fanatik.ro.


Ce planuri și-a făcut Vlăduța Lupău înainte de naștere

Cântăreața a vorbit despre modul în care dorește să-și organizeze viața de mamă. Aceasta a mărturisit că își va crește băiețelul urmând strategia părinților săi, care îi vor fi alături imediat după naștere. Vladuța Lupău a spus că își propune să se mute în noua casă până la venirea copilului pe lume, însă nu știe dacă acest lucru va fi posibil.


„Înainte ziceam că atunci când voi avea un copil, îl las cu oricine și plec. Însă m-am cam schimbat. Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni. De voie de nevoie, însă, va sta cu bunicii atâta timp cât voi lipsi. Asta în primele luni, după care ne-am gândit sa ne luăm o bonă care să stea cu noi in casă. (…)

Nu am citit cărți de parenting și nici nu le-am cerut părinților sfaturi, însă cu siguranța o sa merg pe strategia lor. O sa încerc sa-l cresc și sa-l educ fix așa cum m-au crescut ei pe mine’, a dezvăluit frumoasa artistă.

Sursa foto: Facebook