Vladimir Putin anunță că le dă bani familiilor soldaților morți pe front. Ce sumă vor primi

.

Vladimir Putin a făcut primele declarații de la izbucnirea războiului, joi, 3 martie. Președintele Rusiei a anunțat că le dă bani familiilor soldaților morți, dar a adus în discuție și situația actuală din Ucraina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Vladimir Putin a anunțat, joi seara, 3 martie, că va compensa cu 7 milioane de ruble, echivalentul a peste 50.000 de euro, moartea fiecărui soldat rus în Ucraina. De asemenea, liderul Rusiei a mai afirmat că ucrainenii au fost „spălați pe creier de naziști’ și că soldații ruși sunt „adevărații eroi’.

„Militarii noştri oferă coridoare sigure pentru civili, dar neonaziştii ucraineni şi mercenarii străini împiedică evacuările şi tratează civilii ca scuturi umane’, a afirmat Vladimir Putin.


Citește și: Pe cine a sunat Vladimir Putin înainte de invadarea Ucrainei: „L-a informat pe…’

Citește și: Macron, după ce Putin i-a spus că Rusia va obţine „denazificarea’ Ucrainei: „Te minți singur’

Citește și: Reghe, deranjat de pozele cu Anamaria Prodan aproape goală:I-am zis: băi, ai 45 de ani, nu e normal

Citește și: În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție. Cristina a spus adevărul:Fiecare decide pentru el însuși

Vladimir Putin anunță că le dă bani familiilor soldaților morți


Vladimir Putin a anunțat, joi seara, 3 martie, că va compensa cu 7 milioane de ruble, echivalentul a peste 50.000 de euro, moartea fiecărui soldat rus în Ucraina. Totodată, președintele Rusiei s-a arătat mulțumit de atingerea obiectivelor propuse până acum de „operațiunea specială’ a Rusiei în Ucraina.

De asemenea, liderul de la Kremlin a mai spus că soldaţii ruşi sunt „adevărații eroi în ofensiva împotriva Ucrainei în timp ce ucrainenii au fost spălați pe creier de naziști. Acesta a susţinut că forţele ucrainene împiedică civilii să utilizeze coridoarele umanitare create de armata rusă.


„Suntem în război cu neonaziștii. Nu voi renunța niciodată la convingerea mea că rușii și ucrainenii sunt un singur popor. Operaţiunea militară specială se desfăşoară strict conform calendarului, conform planului’, a mai spus Vladimir Putin.


Soldații ruși nu știau că vor merge la război, iar acest lucru s-a aflat după ce au apărut mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare. Multe familii de soldați ruși nu știau că fii lor își riscă viața în Ucraina și că vor ataca și populația civilă.

Ministerul rus al Apărării susține că, până miercuri, 498 de soldaţi ruşi au murit în luptele din Ucraina şi 1.597 au fost răniţi, în timp ce Kievul a anunțat că a ucis peste 7.000 de soldaţi ruşi de la începutul invaziei, date neconfirmate însă de vreo sursă independentă.

sursă foto- Profimedia, hepta