Vladimir Drăghia, primul câștigător Exatlon, pus pe liber de Kanal D. A rămas fără emisiune!

 Dana Enache
.

Schimbări majore în grila Kanal D, la început de an! Dincolo de faptul că au început două sezoane noi ale emisiunilor Exatlon și Bravo, ai stil, avem parte și de prezentatori noi și rezilieri de contracte. Astfel, Vladimir Drăghia a fost pus pe liber după primul sezon al emisiunii FanbArena, pe care a moderat-o alături de Ilinca Vandici.

 

După ce Ilinca Vandici și-a reluat locul la cârma emisiunii Bravo, ai stil, astăzi s-a anunțat noul prezentator al emisiunii FanArena, în care se dezbat subiectele fierbinți de la Exatlon. Dacă sezonul trecut emisiunea a fost moderată de Ilinca Vandici și Vladimir Drăghia, iată că acum avem parte de noutăți. Reprezentanții Kanal D au anunțat-o ca prezentator pe Lili Sandu, fără însă a menționa ceva despre Vladimir, de altfel primul câștigător Exatlon și cel care s-a bucurat de cel mai ridicat grad de popularitate. Presupunerile noastre s-au confirmat, iar Drăghia a fost pus pe liber de Kanal D, după doar un sezon, astfel că singurul prezentator rămâne Lili Sandu, și ea concurent în cel de-al doilea sezon Exatlon. Firește, acompaniată de diverși concurenți care o vor ajuta în dezbaterile televizate.

 

Lili Sandu prezintă emisiunea FanArena

 

„Ma bucur sa ma intorc pe micile ecrane si sunt o norocoasa ca fac parte din echipa Kanal D. a fost pentru mine o experienta extraordinara, iar ceea ce am trait acolo voi tine minte, cu siguranta, toata viata. Eu am fost si sunt fan si nu se putea un loc mai potrivit pentru mine, in care sa ma bucur de acest show fenomen. este locul unde, alaturi de invitatii mei, voi incerca sa aflu la cald tot felul de informatii legate de atletii celor doua echipe. Vom comenta situatiile ivite in concurs si ii vom cunoaste cat mai bine pe concurenti, prin intermediul apropiatilor lor, care vor veni alaturi de noi, in platou. Acest an este plin de suprize frumoase si sper sa fiti alaturi de mine pentru a le impartasi cu voi!’, a declarat Lili Sandu.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton