Vladimir Drăghia donează banii de la “Exatlon”, dar încă stă cu chirie!

.

S-a întors în țară abia de o săptămână, însă numele lui e pe buzele tuturor, de când s-a aflat că Vladimir Drăghia donează banii de la „Exatlon', gest fără precedent în istoria concursurilor de gen. Cu toate acestea, Vladimir încă locuiește cu chirie, împreună cu iubita și fetița lui!


Nu știm ce imagine v-ați făcut de-a lungul timpului despre Vladimir Drăghia, tocmai de aceea vom începe prin a vă dezvălui că proaspătul câștigător „Exatlon’ a venit la interviurile VIVA! cu metroul. Relaxat, modest, cu simțul umorului la purtător, Vladimir ne-a câștigat admirația, dar și respectul prin simplitate și sinceritate din prima clipă, cu atât mai mult cu cât, deja știm cu toții, a decis ca banii câștigați în urma concursului la care a participat – 100.000 de euro! – să-i doneze taberei Magi Camp.


Vladimir Drăghia, Alice și Zora

Ne-am întrebat, firesc, dacă nu cumva Vladimir este milionar deja, lucru infirmat, bineînțeles chiar de către el, care ne-a povestit că munca în televiziune nu este atât de bănoasă pe cât ne imaginăm. E adevărat că a jucat în telenovele, în spoturi publicitare și că, până acum, a mai câștigat două concursuri (Splash, vedete la apă și Sherifi de România), însă aceste joburi nu i-au permis să trăiască exclusiv din asta. Vladimir a avut o agenție imobiliară timp de 7 ani (tot el a declarat, râzând, că lumea urăște agenții imobiliari), iar despre unica sa investiție în apartamente ne-a povestit amuzat, cu atât mai mult cu cât el, „marele afacerist’ în domeniu, acum stă la rândul lui cu chirie:


„Foarte mult timp am cheltuit banii anapoda, iar acum nu o duc chiar atât de bine cum ai spus tu. Pur și simplu, acum vreo trei ani, în urma câștigării unui alt concurs la TV, am reușit să-mi pun niște bani deoparte și să-mi cumpăr un apartament, pe care l-am gândit în așa fel încât să-l împart în două. Și acum pot spune, chiar dacă nu e întru totul adevărat, că am două apartamente. De fapt, e un singur apartament, împărțit în două, pe care l-am închiriat… Cam ăsta e businessul meu în imobiliare’.


Vladimir Drăghia donează banii de la Exatlon’

Dar și mai amuzant este modul în care a reușit să-și achiziționeze acest apartament…

Am renunțat la agenția imobiliară fiindcă toată lumea urăște agenții imobiliari (râde). Mulți chiar merită să fie urâți… Dar, uite, o poveste foarte drăguță cu un agent imobiliar este chiar când mi-am luat apartamentul respectiv. Stabiliserăm ziua contractului și mi-am dat seama că nu am 15.000 de euro, pentru că trebuia să primesc 15.000 de euro și nu i-am mai primit. Și-l sun pe agentul imobiliar, agent pe care-l cunoscusem abia cu o lună în urmă, prin intermediul acestei tranzacții, și-i spun: Uite nu am 15.000 și trebuie să mai aștepte proprietarul puțin sau să facem un precontract. Mă rog… Sună vorbește cu proprietarul, mă sună înapoi: Nu se poate, nu vrea! Dar vă pot da eu banii. Vă pot da eu 15.000 de euro. (…) Îl sun, să mă asigur că nu e o glumă, și, pur și simplu, omul ăla pe care abia-l cunoșteam a venit după trei, patru zile la notariat cu 15.000 de euro, într-o geantă, fără contract, fără absolut nimic. Pur și simplu a avut încredere în mine și… Nici măcar nu i-am dat toți banii deodată, i-am dat cu țârâita. Săracul, mi-era o rușine…’


În cele din urmă, problema s-a reglat, iar agentul imobiliar care l-a ajutat pe Vladimir îi este prieten și acum, dovadă că l-a rugat să îi găsească un apartament pentru el, Alice și Zora, fetița lor, deoarece încă stau cu chirie… Iată că binele făcut atunci de către un necunoscut Vladimir Drăghia l-a întors într-un mod mai mult decât lăudabil, donând banii câștigați la „Exatlon’ pentru o cauză nobilă.