Vladimir Drăghia, dezvăluiri despre căsnicia cu Alice Cavaleru: „Nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy”

.

Vladimir Drăghia a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Alice Cavaleru. Fostul „Burlac' se poate declara un bărbat împlinit și urmează să devină tată pentru a a doua oară. Nici pe plan profesional actorul nu o duce rău, căci urmează să apară la Pro TV din această toamnă, în serialul Clanul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Acesta a mărturisit că, la 36 de ani, viața arată diferit din multe puncte de vedere și a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Alice Cavaleru. Cei doi au împreună o fetiță, pe Zora, și au ales să-și unească destinele în 2018. Atunci, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au făcut nunta pe malul mării, un eveniment discret, la care au luat parte doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Ulterior, cei doi au petrecut luna de miere în Maroc, unde au avut parte de momente de neuitat.


Vladimir Drăghia a mărturisit că trecerea timpului și venirea pe lume a celui de-al doilea copil au schimbat dinamica relației cu soția sa. Iată ce a a declarat actorul!

Citește și: Cum a pierdut Vladimir Drăghia șansa să studieze în America:„Nici nu am avut curaj să-i spun maică-mii’

Citește și: Cum arată Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, în al treilea trimestru de sarcină:„Bebelușa mea crește și am doar…’


Citește și: Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele’

Citește și: Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, adevărul despre ultimele luni din viața artistului: „Atunci au început problemele cu inima'

Vladimir Drăghia, dezvăluiri despre căsnicia cu Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia a povestit că, după ce a cunoscut-o pe Alice Cavaleru, viața sa și-a schimbat cursul. Acesta caracterizează perioada de burlăcie drept una „îmbibată în alcool și tot felul de activități’. Acum, sportivul a renunțat la vechile obiceiuri și se pregătește să devină tată pentru a doua oară.


„Nu mai sunt de mult, nu mai sunt de mult nici văzut, nici sexy. Nici măcar nu mai primesc mesaje pe social media. Gata, e închis capitolul! Poate nevastă-mea, dar nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy. Îți dai seama, de 7 ani în aceeași casă, al doilea copil. Ideea e să nu o deranjez prea tare, mă mulțumesc cu atât! Mai țin minte, dar nu chiar tot, că a fost o perioadă îmbibată de alcool și de tot felul de activități.

(N.r „Un băiat rău se cumințește’) Dacă dă de cineva care îl cumințește, sau le face cam toate tâmpeniile posibile, astfel încât să nu prea mai rămână de făcut și se satură. Îmi pare bine că am trecut prin perioada aia, pentru că acum nu prea mai am prea multe semne de întrebare!’, a declarat Vladimir Drăghia, potrivit cancan.ro.


„Aștept criza vârstei a doua’

Într-o notă jovială, Vladimir Drăghia a declarat că așteaptă „criza vârstei a doua’, sperând să se manifeste printr-o decapotabilă roșie și chelie.

„Am avut golăneală maximă, cred că vreo doi-trei ani, pe la vreo 27, 28. Alice a venit la timp, chiar în vârf, de acolo nu știu unde mă puteam duce, clar doar în jos. A venit, m-a cumințit și bine a făcut. Bine, acum tot aștept criza vârstei a doua, că cică pe la 37-40 de ani vine.

Sper (n.r „să se manifeste’) doar printr-o decapotabilă roșie, adică să schimb doar culoarea mașinii și chelie. Lucrez mult la asta. Începusem să chelesc acum vreo doi ani și eram pe ideea că dacă chelesc nu e chiar așa de grav, că bărbatul mai e și chel, nu e nicio problemă. Până am început să chelesc. Și am văzut că nu e chiar atât de plăcut. Am făcut niște analize de sânge, mi-a dat doctorul să iau un tratament și a funcționat!’, a mai adăugat noul actor din „Clanul’.


Vladimir Drăghia, tată pentru a doua oară

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au anunțat, acum câteva luni, că vor deveni părinți pentru a doua oară. Chiar în prima zi de Paște, cei doi au dat vestea cea mare pe rețelele sociale.


„Hai că am și poze cu burtica!??? Nu știu cum se face, dar când stau la poze de gravidă, reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well… mă descurc foarte bine. Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună.? Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot! Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie. #goodvibesonly ?, a scris atunci modelul.

Sură foto: Facebook