Cum a fost copilăria lui Vladimir Drăghia, după ce tatăl biologic l-a abandonat, și ce relație are mama lui cu nepoatele: „Trebuie să spun că nu am simțit niciodată vreo lipsă” / EXCLUSIV

.

Vladimir Drăghia ne-a povestit cum a fost copilăria lui, după ce tatăl lui biologic l-a abandonat la doar câteva luni. Îndrăgitul actor a fost crescut de bunici până la vârsta de 6 ani, lucru pentru care le este în continuare recunoscător. De asemenea, mama lui și tatăl său vitreg au avut grijă să nu-i lipsească niciodată nimic, mai ales iubirea. Totodată, artistul ne-a spus și ce relație are mama sa cu fiicele lui. Iată din ce motiv le vede rar și le vizitează doar de două ori pe an!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Apropo de copilărie, tu ai fost crescut în mare parte de mama ta, după ce tatăl biologic a plecat când tu aveai doar câteva luni. În ce măsură te-a afectat lipsa imaginii paterne și ce te-a ajutat să devii un părinte și un soț prezent, responsabil și atent la nevoile familiei?

Nu știu în ce măsură m-a afectat. Trebuie să spun că nu am simțit niciodată vreo lipsă. Mama mea și tatăl meu vitreg au făcut o treabă extraordinară în a mă face să mă simt iubit, respectat, întreg.


Citește și: Cum se înțelege Vladimir Drăghia cu Alice Cavaleru și cum gestionează gelozia în cuplu, după 5 ani de căsnicie: „Toate greutățile ne apropie. Ne-a întărit…’ / EXCLUSIV

Citește și: EXCLUSIV! Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre viața cu Zora: ‘Suntem praf de oboseală!’

Citește și: Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: „Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă'


Citește și: „Am plecat cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie, pentru că era foarte curvar'. Brigitte Pastramă, despre Ilie Năstase, la 5 ani de la divorț

Cum a fost copilăria lui Vladimir Drăghia, după ce tatăl biologic l-a abandonat, și ce relație are mama lui cu fiicele actorului

Bunicii au fost cei care te-au crescut până la vârsta de șase ani. Ai mărturisit, de asemenea, că bunica este omul care a fost dintotdeauna mândru de tine. Care sunt cele mai frumoase amintiri ale tale legate de ei, de copilăria ta?


Clătitele lor, pescuitul și plimbările cu barca bunicului pe Dunăre.

Ai menționat că, deși nu apuci să comunici foarte mult cu mama ta, între voi există o conexiune specială. Vorbește-mi despre un moment critic din viața ta, în care ai avut nevoie de susținerea mamei tale. Ce nu ai fi putut să realizezi fără ajutorul ei?

Cred că nu aș fi reușit mare lucru fără ajutorul ei, dar nici nu știu să fi cerut vreodată ajutorul. (zâmbește) Cred că marele ajutor pe care mi l-a dat a fost să-mi insufle încredere în mine încă de când am fost mic, astfel încât să pot face lucrurile singur, fără ajutorul ei.


Vladimir Drăghia, despre mama sa și fiicele lui: „Relația cu ele înseamnă vizitarea lor de două ori pe an’

Îmi imaginez că venirea pe lumea a fiicelor tale a consolidat relația dintre tine și mama ta. Cum e ca bunică? Simți că a fost mai dură cu tine, își răsfață nepoatele mai mult? Ție ce îți interzicea în copilărie și lor nu?


Ea e la Galați, noi suntem în București. Le vede rar, deci relația cu ele înseamnă vizitarea lor de două ori pe an.

Mama ta ți-a permis să pleci de acasă la vârsta de 12 ani, pentru a face înot de performanță. Cum ai reacționa dacă vreuna dintre fiicele tale și-ar exprima o dorință similară și ar trebui să plece din sânul familiei la o vârstă la fel de fragedă? Ar avea parte de susținerea ta?

Bineînțeles. Mi se pare încununarea succesului, ca părinte, momentul în care copilul tău devine autonom.


Zora are cinci ani și pare a fi un copil plin de energie. A manifestat până acum vreo pasiune pentru vreun sport anume sau pentru altceva? Ai învățat-o să înoate?

A învățat să înoate la 4 ani. O lăsăm să descopere ce-i place. Nu o presăm în nicio direcție, doar îi punem la dispoziție cât mai multe variante.

Spuneai că îți place să o lași pe Zora să-și aleagă singură hainele pentru grădiniță deoarece este un exercițiu de creativitate. Îți seamănă în privința asta? Ce sfaturi i-ai da în cazul în care ea se va îndrepta spre actorie?


Să aibă curajul să meargă până la capăt, să se cunoască cu adevărat și să cunoască viața cât mai profund. Atunci cred că va reuși să fie o actriță cu adevărat bună. Iar dacă nu va reuși treaba cu actoria, va rămâne cu sinele, ceea ce mi se pare un mare câștig.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, PR