Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon și premiul de 100.000 de euro

.

Cel mai urmărit concurs televizat al momentului a ajuns la final. Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon și premiul de 100.000 de euro! Actorul a fost în finală cu Ionuț, din echipa Războinicilor, însă el a reușit să obțină mai multe voturi din partea publicului. 

Aproape cinci luni. Atât a durat concursul Exatlon, început pe data de 3 Ianuarie, când echipa a părăsit România și s-a îndreptat către Republica Dominicană. Vladimir Drăghia este marele câștigător, iar replica lui, când și-a auzit numele, a fost una extrem de amuzantă: „Bă, ești nebun?' a reușit el să exclame, mut de uimire. După primul discurs, Vladimir Drăghia i-a spus colegului său Ionuț, care a pierdut competiția, că îi va organiza nunta cu o parte din banii câștigați.


„M-am hotărât să donez toți banii unei asociații care se ocupă de bolnavii de cancer. Cu siguranță ei au mai multă nevoie decât noi. Și aș vrea să fiu un exemplu pentru fiica mea. Ea să știe că tatăl ei a avut 100.000 de euro și că i-a dăruit. Toți merită să luptăm pentru o cauză. Mă gândeam la imagini și, indiferent de dznodământ, nu aș fi putut cre altceva de la o astfel de emisiune. Mi-am dat seama că nu sunt atât de antipatic pe cât credeam, am câștigat respect față de mine că am fost salvat de trei ori de la eliminare' – a declarat Vladmir Drăghia, înainte de încheierea concursului.


„Eu nu am niciun text, nu am avut niciodată un text de învățat. Ăsta sunt, sper ca cei de acasă să mă fi votat, mă bucur că i-am făcut mândri. Mă bucur că am putut lua parte la acest show, nu maă așteptam niciodată să ajung aici. Mă bucur că am cunoscut oameni noi, această experiență m-a schimbat în bine. Faptul că am fost plecat mă apropie mai mult de familia mea. Mă bucur că m-am redescoperit pe mine'  – a declarat Ionuț.