Vlad Gherman locuiește tot cu chirie. Motivul pentru care nu și-a cumpărat propria casă: „Am investit banii în mașina mea”

.

Vlad Gherman locuiește tot cu chirie. Într-un interviu recent, cunoscutul actor a susținut că locuiește cu chirie și nu este atras de ideea de a avea propria locuință, deși are resursele financiare necesare. Iată motivul pentru care iubitul Oanei Moșneagu nu dorește să investească banii câștigați înt-un imobil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


În vărstă de 29 de ani, Vlad Gherman are o carieră de succes în actorie, iar, în prezent, face parte din distribuția serialului „Lia: soția soțului meu’. În plan personal, actorul și Oana Moșneagu formează un cuplu de mai bine de un an și au planuri mari de viitor. Cei doi se visează soț și soție, însă, deocamdată, nu iau în calcul ideea de a-și cumpăra o locuință. Recent, Vlad Gherman a explicat motivele pentru care încă nu este pregătit să facă acest pas, deși dispune de banii necesari.


Vlad Gherman locuiește tot cu chirie. Actorul a oferit câteva detalii și despre relația pe care o are în prezent cu Cristina Cibănașu, cea care i-a fost parteneră timp de nouă ani. La un an de la despărțire, cei doi formează un cuplu într-un proiect de televiziune, o situație atipică în showbiz-ul românesc.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: „Abia aștept'


Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor să își întemeieze o familie:’Ne gândim la căsătorie, avem o vârstă…’

Citește și: De ce a divorțat Anda Adam de Sorin, tatăl fiicei sale:'Nu mai exista armonie între noi ca și cuplu…'

Citește și: De ce dorm separat Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu:'Mai bine mă trezesc fericită și îndrăgostită'


Vlad Gherman locuiește tot cu chirie

Actorul a explicat că nu-și achizioționează o locuință deoarece prețurile pe piața imobiliară au explodat. Banii căștigați până acum i-a investit într-un autoturism și în călătorii, fiind de părere că amintirile și moemente frumoase sunt mai de preț decât bunurile materiale.

„Se poate spune așa, nu am ce să zic. Dar pentru că eram tânăr și pentru că nu mă gândeam la 18 ani să-mi iau casă, stăteam cu ai mei, am investit banii în mașina mea, mi-am luat mașină.


Am călătorit foarte mult, am văzut o grămadă de locuri și nu regret nicio secundă. Sincer, pentru mine ăsta e principalul scop, să vizitez cât mai mult. Cu asta te duci, când ne-om duce, cu asta rămâi. Amintirile și momentele frumoase petrecute cu prietenii, cu familia, asta contează enorm. Pot să zic că am investit în mine, în direcția asta. Dar acum că mă gândesc, stau în chirie, e OK, viața e frumoasă.

Nu e că nu aș putea să îmi cumpăr ceva, dar eu mă gândesc în felul următor, în afară că știm foarte bine prețurile au explodat, deci nu prea îți vine să te atingi de niciun apartament. Noi avem mentalitatea asta și știu că și ai mei insistă «când îți iei ceva, să ai tu bunul tău, că dai banii pe chirie?!».


Înțeleg, eu nu spun «mamă, ce mentalitate învechită», nu e vorba despre asta, dar dacă stai să te gândești ai niște bani, îți permiți să stai în chirie. Am siguranța că nu o să mă dea nimeni afară momentan. Prefer să am niște bani puși deoparte și nu mi se pare că dau banii pe prostii. Dau banii pe ce-mi place mie!’, a declarat Vlad Gherman, pentru Cancan.ro.


În ce relații sunt acum Cristina Ciobănașu și actorul

Când vine vorba despre relația cu fosta lui parteneră, Vlad Gheraman a mărturisit că îi oferă sfaturi profesionale Cristinei Ciobănașu, fiind de părere că poate exista prietenie și colaborare după despărțire. Mai mult, actrița a fost prima care a aflat despre noua relație a lui Vlad Gherman.

„Nu are nicio problemă, am lucrat cu toții în același proiect, nici măcar la început nu a fost ciudat. Cris oricum era în altă relație, ce s-a legat între mine și Oana s-a legat pe parcurs, Cris a fost prima persoană la care m-am dus atunci când i-am spus, până să anunțăm public că suntem împreună.


Ceea ce pot să spun e că un singur lucru mi-a dat cu virgulă, am zis că nu pot să ai o relație de prietenie cu un fost sau cu o fostă. Nu știu dacă contează foarte mult contextul în care suntem noi, pentru că lucrăm împreună, dar am ajuns să îmi dau seama că există și varianta asta în care lucrezi cu omul ăla, vorbești, îi dai sfaturi și e totul cât se poate de firesc, fără nicio aluzie, interes sau vreun gând în spatele vorbelor’, a declarat actorul din serialul Lia, pentru sursa mai sus menționată.

Sursa foto: Facebook