Viviana Sposub va avea emisiune la Kanal D. A pierdut trofeul Bravo, ai stil!, dar are un nou proiect

.

Kanal D a păstrat-o pe Viviana Sposub, una dintre cele mai controversate concurente ale show-ului Bravo, ai stil! Celebrities. Astfel, iubita lui George Burcea va prezenta o emisiune nouă la Kanal D, împreună cu Bursucu și actorul de stand-up George Tănase, cunoscut pentru numerele realizate la iUmor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


După Dan Negru, urmează alte achiziții media importante pentru Kanal D. Este vorba despre Viviana Sposub, care a colaborat cu Pro TV în trecut și George Tănase, simpaticul actor de stand-up de la iUmor. Cei doi, împreună cu Bursucu, o prezență de-a casei la Kanal D, vor prezenta emisiunea matinală.

FANATIK a aflat că, din martie, Kanal D va avea propria emisiunea matinală care, cel mai probabil, o să intre pe același tronson orar cu Neatza cu Răzvan și Dani’, cel mai urmărit program matinal din ultimii ani.


Viviana Sposub va avea emisiune la Kanal D

Repetițiile au început deja, iar echipa este aproape completă, în acest moment. Așa cum era de așteptat, prezentatorii au fost aleși cu mare atenție, iar cerințele obligatorii au fost carisma, buna dispoziție și lipiciul la public.

Așadar, prezentatorii emisiunii matinale pe care Kanal D a dezvoltat-o în mare secret sunt Bursucu, pe care telespectatorii îl văd deja, de luni până vineri, de la ora 15.00, la Teo Show, și George Tănase.

Citește și: Cum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii:„E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară/ EXCLUSIV


Citește și: Loredana Chivu a suferit un avort spontan, acum câțiva ani:„Am vrut să mă sinucid, m-am trezit la Terapie Intensivă aproape moartă

George Tănase, noua vedetă Kanal D, a plecat tot de la Antena 1, chiar când primise oferta de a merge la Asia Express. Acesta nu a putut, însă, să renunțe la un job atât de bine plătit și un contract pe termen lung, așa că dat Antena 1 pe Kanal D fără să clipească.


În rolul de asistentă TV va fi una dintre cele mai controversate concurente ale show-ului Bravo, ai stil! Celebrities’, Viviana Sposub. Odată cu participarea la emisiunea de fashion a cărei finală are loc pe 5 februarie, Viviana Sposub a stârnit interesul Kanal D.


Ce salariu are Bursucu în la Teo Show

Bursucu, pe numele real Adrian Cristea, a devenit, în ultimii ani, una dintre vedetele importante ale postului Kanal D. Cunoscut, inițial, ca dansator și coregraf, din 2015, de când a intrat în echipa Teo Show, Bursucu a trecut sticla’, a devenit plăcut telespectatorilor, iar ofertele de la posturile concurente nu au întârziat să apară.

Recent, a apărut informația conform căreia PRO TV ar fi vrut să-l fure’ celor de la Kanal D și să-l readucă în echipă (n.r. Bursucu a fost coregraf în perioada emisiunii Dansez pentru tine’), însă turcii s-au repliat și i-ar fi mărit salariul. În prezent, colegul celebrei Teo Trandafir ar câștiga 7.000 de euro pe lună, potrivit fanatik.ro.