Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc și au făcut deja planul de nuntă: „Sunt următoarea mireasă”

.

Viviana Sposub și George Burcea își fac planurile de nuntă. Da, se căsătoresc! De mai bine de doi ani, prezentatoarea de la „Dimineața cu noi' și actorul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut la Ferma, acolo unde s-a aprins flacăra dintre ei. Recent, aceștia au mărturisit că au în plan să facă nunta, iar viitoarea mireasă a descris modul în care își dorește să fie cerută în căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Atunci când s-au cunoscut, actorul se afla în plin proces de divorț, așa că mulți au fost sceptici în privința șanselor lor. Acum, cei doi își fac planuri de căsătorie și se gândesc să-și întemeieze o familie mare. Într-un interviu recent, cei doi au vorbit despre toate aceste lucruri, iar Viviana Sposub a susținut că își dorește să fie cerută în căsătorie într-un mod cu totul atipic. Iată ce declarații au făcut cei doi!


Viviana Sposub și George Burcea își fac planurile de nuntă. Toată lumea a așteptat anunțul căsătoriei dintre cei doi tineri. Acum, aceștia au mărturisit cum își doresc să se desfășoare cel mai important moment din viața lor.

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Viviana Sposub de la George Burcea, de ziua ei:„Este inedit’


Citește și: Viviana Sposub își dorește copii cu George Burcea:„De când văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici…’

Citește și: Ministerul Sănătății anunță o nouă variantă de vaccin împotriva Covid-19.Când ar putea începe administrarea serului

Citește și: Alex Zănoagă a reacționat după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu:'El e tată, dar are alt copil'

Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc. Au început deja planurile de nuntă

Viviana Sposub a declarat că își dorește ca cererea de căsătorie să fie făcută în următoarele condiții: să se afle în străinătate, să aibă manichiura făcută, iar momentul să fie imortalizat de un fotograf profesionist.


„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul’, a spus Viviana Sposub potrivit click.ro.

În replică, George Burcea a declarat: „O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu’.

Viviana Sposub: „Sunt următoarea mireasă’

Recent, prezentatoarea de la „Dimineața cu noi’ și George Burcea au participat la o nuntă, în Maramureș. Viviana Sposub a povestit că ea a fost cea care a prins buchetul miresei și, conform tradiției, este următoarea care se căsătorește.


„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă’, a povestit Viviana Sposub potrivit sursei citate.


„Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani’

Ca răspuns la cele susținute de Viviana, George Burcea a declarat că, în curând, vor avea loc cererea în căsătorie și nunta.

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine’, a spus George Burcea.

Sursa foto: Instagram