Viviana Sposub, adevărul despre relația cu George Burcea: "După ce l-am sărutat, nu l-am mai văzut o săptămână"

 Dumba Gabriela
.

Viviana Sposub dă cărțile pe față și spune adevăratul despre relația cu George Burcea. Au trecut cinci luni de la sărutul lor memorabil, de la Ferma, și chiar dacă, inițial, unii dintre fanii emisiunii de la Pro TV credeau că este regie, iată că relația dintre Viviana Sposub și George Burcea este cât se poate de reală. Și fericită!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nimeni nu se aștepta vreodată la un astfel de cuplu! Nici măcar Viviana Sposub, care știa din presă despre scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea, nu credea că acesta din urmă va deveni iubitul ei. De altfel, bruneta chiar recunoaște că dacă l-ar fi întâlnit în orice alt context pe fostul soț al Andreei Bălan nu s-ar fi îndrăgostit de el.

George-Burcea-declarație-Viviana-Sposub-14-768×1024George-Burcea-declarație-Viviana-Sposub-14-768×1024

Invitată la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Viviana a fost mai sinceră ca niciodată și l-a pus pe George într-o lumină pozitivă, cu totul alta decât i-a creat Andreea Bălan în presă.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc.

Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche.„, a declarat Viviana Sposub.

Citește și: Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan:'Nu îmi vine să cred că…'

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:'Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit'

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:'Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Fosta asistentă de la Vorbește Lume recunoaște că avea o părere proastă despre George Burcea, când citea în presă despre scandalul lui cu Andreea Bălan, și niciodată nu i-ar fi dat vreo șansă. La Ferma a avut, însă, șansa de a-l vedea cu alți ochi.

„Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă. 

În ziua în care l-am sărutat, am crezut că plec acasă. În pădure am aflat că mai am o șansă, de fapt. Am stat o săptămână în pădure și apoi l-am revăzut pe George. Abia aștept să le spun nepoților cum mi-am găsit eu sufletul pereche.„, i-a mai spus Viviana lui Măruță.

Viviana susține că nu s-a mutat la George, dar se vede măritată cu el și își dorește ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

Eu mă văd măritată, tânără vreau să fiu (n.r. Mireasă și soție). Nu ne-am mutat împreună, se scriu multe despre noi. Majoritatea lucrurilor au o sămânță de adevăr. M-a deranjat ce ai spus tu despre mine (n.r. Către Cătălin Măruță), am acasă un carnețe', a declarat Viviana Sposub la Pro TV.  

George Burcea: „S-au petrecut lucrurile natural'

La rândul său, și George Burcea este și el îndrăgostit lulea de Viviana și consideră că este femeia vieții lui.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).’, a spus George Burcea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton