VIVA! Party 2021 La Grande Bellezza. Imagini de culise

.

După fix doi ani de pauză, VIVA! a organizat cea mai mare petrecere a anului 2021, care a reunit peste o mie de oameni în jurul piscinei Clubului Diplomatic din București. Vedete, influenceri, jurnaliști și prieteni ai revistei VIVA! au ciocnit un pahar cu șampanie și și-au reamintit cum se distrau în vremea before COVID!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Clubul Diplomatic din București a fost și de această dată gazda perfectă pentru petrecerea grandioasă pe care VIVA! a organiza-o pe 8 septembrie. Grădina și zona piscinei au fost cadrul ideal pentru toți cei cărora le-a fost dor de distracție, muzică bună, socializare și un cocktail delicios pregătit de prietenii de la Alexandrion, care au fost prezenți cu brandurile Kingsbury GIN si Saber Elyzia.



Pandora a amenajat un corner fabulos la petrecerea VIVA! din 2021, așa cum ne-a obișnuit la fiecare mare eveniment la care au fost alături de noi!

Pandora este despre auto-exprimare – despre libertarea de a-ți alege propriul look și a-ți spune propria poveste.

Pe
covorul roșu de la VIVA Party 2021, vedetele și-au exprimat stilul unic
cu noile suporturi de bijuterii Pandora, care le-au oferit modalități
inovatoare să asorteze și să poarte talismanele preferate – pe cercei,
chei, geantă, pe brățară sau coliere.


CineForum ni l-a adus pe Daniel Craig la petrecere, iar prezența celui care face senzație în No Time to Die, al 25-lea film James Bond, ce va fi lansat pe 1 octombrie în cinematografele din România, a fost extrem de apreciată de invitații VIVA!.


Invitații care au onorat invitația VIVA! au apreciat în mod deosebit și cornerul Peroni Nastro Azzuro pentru că, nu-i așa, ce ar fi fost o petrecere în stil italian fără o bere superioară celebră în Italia și peste tot în lume încă din 1846.


Ne-au fost alături și prietenii de la Iconic Drinks cu spumantul Rhein Extra Brut Rose, fără de care nici o petrecere nu este completă! De culoare rose somon, acest spumant are arome de fructe rosii de padure,cu note fine de violete, un perlaj fin, persistent si un final lung si savuros!


Invitații au putut testa și inovatorul device Glo, potrivit celor care vor să savureze gustul de tutun fără ardere, fără scrum și cu mai puțin miros.


Unul dintre cele mai apreciate cornere de la petrecerea VIVA! a fost, fără îndoială, cel al prietenilor de la Victorias Secret!

Și prietenii de la FOREO au amenajat un corner fabulos la petrecerea VIVA! din acest an și a adus în atenția invitaților pasionați de skincare cele mai noi device-uri made în Sweeden.


Fondat de vizionarul Filip Sedic, proprietarul a peste 200 de brevete inregistrate, FOREO s-a decis sa cucereasca stratosfera frumusetii de la lansarea brand-ului in 2013 si nu da semne sa se opreasca aici. Cu un dispozitiv FOREO vandut la fiecare 10 secunde in 2020, marca a devenit rapid un sinonim pentru „instrument de ingrijire a pielii’ si analizand doar gama LUNA, vorbim despre peste 20 de milioane de produse vandute.


Ce-ar fi o petrecere la început de septembrie, când vara nu se dă plecată cu una, cu două, fără o înghețată delicioasă savurată lângă piscină?! Exact, nu ar fi! Prin urmare, prietenii de la Corso au fost alături de noi și ne-au adus toate sortimentele de înghețată, cu ciocolată sau cafea, vanilie sau fructe de pădure, de toate pentru toate gusturile!

Și Herbalife a fost alături de noi! Herbalife Nutrition este lider gobal pentru înlocuitori de masă, suplimente nutriționale și produse pentru îngrijirea pielii. Fie că dorești să îți îmbunătățești alimentația, să atingi o greutate ideală și sănătoasă sau să îți îmbunătățești nivelul de antrenamente, shake-urile proteice Herbalife Nutrition de înaltă calitate sunt formulate științific pentru a răspunde nevoilor tale.

Mulțumim și prietenilor de la FIAT, care au fost prezenți la petrecere cu noul FIAT 500 electric, direct din țara în care s-a născut „la grande bellezza'!

Mai multe fotografii care descriu atmosfera de la petrecerea VIVA! din 2021, La Grande Bellezza, puteți vedea în galeria de la începutul articolului!

Le mulțumim partenerilor noștri: Fiat 500, Pandora, FOREO, GLO, No Time To Die, Herbalife, Victorias Secret, Peroni, Alexandrion – cu brandurile Kingsbury GIN și Saber Elyzia, Înghețata Corso și GRAL Medical.