VIVA! Influencers Party 2022. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

 Miniosu Alexandra
.

VIVA! Influencers Party 2022. 3, 2, 1… Start, distracție! VIVA! Influencers Party 2022, cel mai așteptat eveniment al toamnei, a început. Astăzi, 7 septembrie 2022, terasa de la Parklake, de la etajul 1, s-a umplut rapid de influenceri și vedete care mai de care mai cunoscute, pregătite să petreacă în stil mare. Iată primele imagini de la eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

VIVA! Influencers Party 2022. Miercuri, 7 septembrie 2022, Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, găzduiește cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2022 a început la ora 19:00, în forță, alături de cele mai iubite vedete și cei mai apreciați influenceri. Dovadă stau chiar imaginile din GALERIA FOTO.

IMG_6803IMG_6803

Cea mai tare petrecere VIVA! Party 2022 este în plină desfășurare. Distracția este la cote maxime, iar vedetele se întrec care mai de care în ținute. Au defilat, rând pe rând, și și-au pus ținutele în valoare. Putem spune că… DA, superbe apariții au! Anda Adam, Simona Pătruleasa, Dima Trofim, Dana Săvuica, Raluca Bădulescu, Cristina și Ștefan Ștefan și Flavia Mihăișan au străluci la propriu!

Citește și: Ruby a purtat o rochie din folie alimentară la VIVA! Influencers Party 2022:”Nu există mai sustenabil de atât”

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Valeria Seciu.Regretata artistă a fost răpusă de o boală grea

Citește și: Ce probleme are Ileana, sora lui Culiță Sterp, însărcinată a doua oară:„Acum am ieșit de la control și…'

VIVA! Influencers Party 2022. Anul acesta, la VIVA! Influencers Party 2022, invitații au avut de respectat un dress code interesant, plin de culoare. „Touch of green' le-a inspirat pe vedetele noastre să îmbrace cele mai îndrăznețe și spectaculoase ținute. Influencerii s-au întrecut în vestimentații, pentru ca petrecerea să fie una de neuitat.

VIVA! Influencers Party 2022. Cele mai senzaționale ținute

Una dintre cele mai excentrice ținute de la VIVA! Influencers Party 2022 a fost purtată de Ruby. Artista a fost senzația serii, după ce și-a făcut apariția într-o rochie din folie alimentară. Bruneta a atras privirile și a încins atmosfera. Ilinca Vandici a fost și ea o adevărată surpriză. Prezentatoarea TV a optat pentru o ținută senzațională, respectând dress-code-ul petrecerii.

Vedeta a îmbrăcat o rochie roz cu sclipici, iar accesoriul extravagant a fost eșarfa verde pe care a purtat-o pe umăr. Nici pe soții Denis și Cristina Ștefan nu aveai cum să nu-i observi. Cei doi au avut o apariție spectaculoasă. Fosta bebelușă a avut o rochie roz, scurtă, accesorizată cu o pereche de sandale argintii. Actorul Denis Ștefan a optat pentru un costum negru, accesorizați cu adidași albi.Irisha, Emily Burghelea, Raluca Bădulescu, Dana Săvuică și multe alte vedete au surprins prin aparițiile sale la VIVA! Influencers Party 2022.

Vedetele au strălucit la VIVA! Influencers Party 2022

Miercuri, 7 septembrie 2022, Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, a găzduit cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2022 a început la ora 19:00, în forță, alături de cele mai iubite vedete și cei mai apreciați influenceri. Anda Adam și iubitul ei, Yosif au fost surpriza serii. Artista a avut o apariție spectaculoasă la VIVA! Influencers Party 2022, într-o rochie neagră, mulată, care i-a pus în valoare corpul lucrat la sală. Vedeta s-a asortat perfect cu iubitul ei, care a purtat o perece de pantaloni negri și un sacou bleumarin.

Nici Maria Constantin și iubitul ei, Robert nu au trecut neobservați la marea petrcere. Cei doi au respectat dress-code-ul evenimentului. Artista a ales o rochie verde scurtă, iar pe deasupra a purtat un sacou negru, ce i-a pus în valoare silueta. Logodnicul ei, Robert a fost îmbrăcat cu o jachetă verde, asortată cu un tricou alb și blugi bleumarin.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: PARKLAKE, IQOS, DR. FITERMAN, MAGNA PHARM, PARSA BEAUTY, FORCAPIL, URGO.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton