VIVA! de martie: povești impresionante despre femei de succes! Plus cadou un CHOKER!

.

Martie este luna în care celebrăm femeia și, în special, mama. Noul număr al Revistei VIVA! vă oferă povești de viață inedite, inspiraționale, ale unor femei de succes din showbiz-ul românesc, care demonstrează că vârsta este, de fapt, doar un număr.

Martie este luna în care toate fricile și resentimentele se risipesc și facem loc pentru toate lucrurile frumoase, în viața noastră.


Nu întâmplător am ales-o pe Andra să fie protagonista copertei noastre, acesta fiind primul pictorial mamă-fiică, alături de Eva. Un părinte dedicat, un artist cu o carieră de invidiat, Andra împărtășește în exclusivitate toate trăirile ei din viața de mamă, dar și detalii despre relația dintre ea și mama ei. O vedeți alături de Eva în ipostaze extrem de intime, așa cum fiecare mamă își răsfață fetița, imaginile fiind extrem de amuzante, dar și emoționante.

Dar Andra nu este singura mamă din paginile revistei. Nu întâmplător am ales trei femei, din trei decade de vârstă diferite – 20, 30 și 40 de ani – pentru a demonstra că vârsta este, până la urmă, doar un număr și că nu are nimic de-a face nici cu fericirea, nici cu succesul.


 

VIVA! de Martie o are pe Andra pe coperta

Karmen – primele fotografii cu burtica de gravidă

După o serie de zvonuri că ar fi însărcinată, Karmen deslușește misterul și a făcut un shooting în premieră pentru VIVA!, în care-și arată burtica de gravidă și povestește despre povestea de dragoste pe care o trăiește. Un interviu amplu, în care vorbește despre succesul vârstei de 20 de ani, dar și despre prejudecățile de a fi fiica celui mai cunoscut și mai de succes solist de muzică de petrecere.


La rândul ei, Monica Anghel, una dintre cele mai bune voci pe care România le va avea vreodată, ne învață că ne putem schimba viața în orice moment. A slăbit 30 de kilograme, se simte extrem de bine cu noua siluetă și ne oferă o lecție de pozitivism cum rar întâlnești… Monica Anghel povestește pentru VIVA! totul despre viața ei de familie – despre soț și copil – dar spune adevăruri neștiute și despre industria muzicală, completând astfel campania demarată de VIVA! „Talentul mereu la modă’.


Totul despre Asia Express

Te uiți la Asia Express? Este una dintre cele mai de success emisiuni de divertisment, de la noi, iar acest fapt nu l-am putut trece cu vederea. Prin urmare, găsești în paginile revistei un amplu interviu cu Ruby și iubitul ei, dar și cu Ana Morodan, contesa digitală care s-a făcut imediat remarcată și pe care – exact așa cum spune și ea – ori o iubești, ori o urăști!

Revista VIVA! poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei, începând cu data de 1 martie și se vinde împreună cu un CHOKER cadou, la prețul special de doar 9,90 lei.

Să aveți o primăvară fabuloasă!