Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. Vecinii preotului: „Pe femeile bătrâne își ia angajamentul să le îngrijească contra spațiului pe care îl au”

.

Preotul Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. Au apărut noi informații controversate despre părintele acuzat de hărțuire sexuală în timpul spovedaniei. Mai multe vecine ale acestuia susțin că parohul ar fi moștenit o locuință de la o vârstnică. Iată ce planuri ar fi avut preotul cu respectivul apartament!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. După mediatizarea primului caz de agresiune sexuală, mai multe femei au reclamat abuzuri care s-ar fi petrecut în ultimii ani. Situația pare să devină tot mai controversată, odată cu apariția unor noi acuze la adresa preotului Visarion Alexa. Recent, în spațiul public, a apărut o filmare în care părintele o aseamănă pe soția sa cu o „puștoaică’. Acum, mai multe vecine ale preotului susțin că acesta ar fi primit un apartament din partea unei enoriașe.


Preotul Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. Vecinele au susținut că preotul ar fi inteționat să deschidă un studio muzical în respectiva locuință, lucru care nu a fost văzut cu ochi buni de către ceilalți locatari.

Citește și: Visarion Alexa, acuzat de încă două femei de agresiune sexuală:„De cel puțin 30 de ori am fost pipăite’. Ce le-a spus preotul procurorilor despre prima plângere penală împotriva sa


Citește și: Cum arăta chilia preotului Visarion Alexa, unde ar fi agresat mai multe femei:'Era ticsită cu…'

Citește și: Sânziana Buruiană, reacție acidă după ce a fost acuzată că își machiază excesiv fiica de 7 ani:„Oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși’

Citește și: Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor:„Au meșterit împreună prin casă. L-a pus pe Maxi să…’


Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă

Potrivit declarațiilor unei vecine a preotului, se pare că Visarion Alexa ar moștenit un apartament de la o enoriașă, decedată în urmă cu câțiva ani. Acesta nu ar fi locuit în respectivul imobil, însă ar fi dorit să deschidă un studio muzical pentru fiica sa.

„Voia să deschidă în apartament studio muzical fata. Apartamentul a fost al unei doamne care a decedat în urmă cu vreo patru sau cinci ani. I-a lăsat apartamentul moștenire. Nu a locuit acolo părintele. Numai a zugrăvit, a făcut curățenie’, a povestit una dintre vecine, potrivit spynews.ro.


Aceeași vecină susține că mama unei tinere de 18 ani i-ar fi interzis să mai meargă la spovedanie: „Mama ei i-a interzis să mai vină la spovedanie. O invita să mai meargă pe acolo, să stea de vorbă. I-a povestit mamei și nu a mai lăsat-o’.


„Are mai multe bătrâne de care are grijă’

O altă vecină a susținut că acesta și-ar lua angajamentul să aibă grijă de enoriașele mai în vârstă, primind, la schimb, „spațiul pe care îl au’. Mai mult, se pare că Visarion Alexa ar fi fost văzut în timp ce mergea cu credincioasele la medic.

„Știu că are de-a face cu femei și mai tinere, și mai bătrâne. Pe cele bătrâne le îngrijește și pe cele tinere … Pe cele în vârstă, veneau la spovedanie și nu au pe nimeni, și își ia angajamentul să le îngrijească contra spațiului pe care îl au la finalul vieții. E într-un bloc o doamnă care vine mereu la dânsa soacra, le trimite în pelerinaje, are grijă de ele. Are mai multe bătrâne de care are grijă. L-am văzut venind, ducându-le la doctor, cu mașina circula pe aici prin zonă’, mai spune o vecină, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook