Virgil Iantu si Dan Fintescu sustin campaniile de protejare a mediului

 Revista VIVA
.

Vedetele Prima TV, Virgil Iantu si Dan Fintescu sunt preocupati de situatia actuala a mediului inconjurator, cei doi alaturandu-se proiectului ecologic demarat de Zoli Toth, membru al trupei Sistem.

Impreuna cu Iuliana Tudor si Miki, vedetele Prima TV au filmat in Parcul Herastrau un spot, prin care indeamna oamenii sa arunce deseurile in locurile special amenajate.

Miki, Iuliana Tudor, Virgil Iantu, Dan Fintescu, Zoli Toth
Miki, Iuliana Tudor, Virgil Iantu, Dan Fintescu si Zoli Toth

Aceste deseuri au un grad foarte ridicat de poluare, pentru ca sunt greu biodegradabile si au componente care sunt nocive pamantului', explica Dan Fintescu.

Vedetele Prima TV au sustinut si campania Earth Hour, iar Virgil Iantu s-a implicat si in proiectul de ecologizare Recycle, Raft & Race, derulat de Asociatia MaiMultVerde si, impreuna cu 25 de voluntari, a adunat deseurile din zona telecabinei din Busteni.

In plus, Virgil Iantu este si ambasadorul conceptului BIO in Romania. Rolul sau este unul educativ si plin de responsabilitate. Vedeta Prima TV a pornit mandatul' sau BIO sub deviza Vreau lucruri simple si firesti. Vreau BIO!'

Nu conteaza din ce directie vine, nu conteaza daca este la moda sau nu, din punctul meu de vedere orice initiativa care este legata de protejarea mediului ma monteaza si particip cu drag la toate evenimentele de acest gen', marturiseste Virgil Iantu.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton