Viorica de la Clejani a petrecut de Florii "pe sărăcie": "M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot"

.

Viorica de la Clejani n-a mai petrecut cu lăutari, până în zori, așa cum se întâmpla pe vremuri, de ziua ei. În acest an, de Florii, Viorica de la Clejani și-a serbat numele acasă, împreună cu Ioniță și câinii lor, ascultând predicile unui preot.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Unii dintre fanii lor ar putea crede că Viorica și Ioniță de la Clejani au probleme cu banii, dar motivul pentru care n-au chemat zeci de prieteni, televiziuni și lăutari este acela că… s-au cumințit. Artista a mărturisit că nu mai simte nevoia petrecerilor de altădată.

Cum a petrecut Viorica de la Clejani de Florii

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost prezenți în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Viorica de la Clejani a povestit despre cum a petrecut de Florii. Nu este prima dată când spune de soțul ei că este cam „zgârcit’ când vine vorba de cadouri sau de alte răsfățuri pentru ea.


„De Florii am luat cina cu soțul meu, a fost pe sărăcie, că asta e soțul meu, nu am primit nimic, m-am și cumințit stau cu câinii și ascult un preot, aseară m-am culcat uitându-mă la preotul Daniel Balaș’, a povestit Viorica de la Clejani.

Citește și: Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp:„S-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte

Citește și: Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă.Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 


Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero/ EXCLUSIV

Ce cadou a primit Viorica de la Clejani de Florii, de la soțul său

În platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a intrat și Ioniță de la Clejani, care a ținut să îi ofere acum cadoul Vioricăi de la Clejani, în văzul întregii țări. Artistul i-a dedicat soției sale câteva versuri compuse de el, dar i-a adus și două tablouri pictate în ulei: un tablou cu o vază cu flori și un alt tablou care simbolizează lada de zestre.


„Ți-am compus câteva versuri din inima mea: o viață înainte, voi fi umbra ta mereu, chiar de-mi ești aproape, simt că-mi este dor mereu’, i-a spus Ioniță de la Clejani soției sale.

Însă, deși Ioniță s-a străduit să îi facă o surpriză cât mai…artistică, se pare că Viorica de la Clejani nu a fost „dată pe spate’ prea mult de strădaniile soțului ei, spunând:

„Dă-o încolo de treabă, tot respectul pentru artă, dar nu-mi aduceai și tu o brățară, un lanț, mâncare măcar…’, a spus Viorica de la Clejani, ușor dezamăgită.


Ce retușuri și-ar face Viorica de la Clejani dacă ar avea bani mai mulți

„Dacă aș avea bani, mi-aș dori să mă duc în Turcia să îmi scot gușa, serios vorbesc. Costă… Să umblu pe aici că s-au lăsat și stau numai înhămată, să-mi scot și eu… să fac o liposucție. M-aș renova toată, dar trebuie bani pentru asta’, spunea Viorica de la Clejani acum ceva timp, potrivit playtech.ro.


Viorica de la Clejani a mai povestit că ar vrea să meargă în Turcia măcar pentru pentru shopping, în măsura în care își va convinge soțul, evident, să mai dea liber la cheltuieli.