Viorica de la Clejani a împlinit 50 de ani. Artista a fost diagnosticată cu diabet și nu mai consumă zahăr: „Nu mi-aș fi dorit să slăbesc”

 Ifrim Georgiana
.

Viorica de la Clejani a împlinit 50 de ani. Luni, 13 februarie, artista și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit numeroase urări din partea urmăritorilor și a persoanelor dragi din viața ei. Cântăreața a fost invitată la emisiunea „Vorbește Lumea', acolo unde a dezvăluit câteva noutăți din viața ei, printre care și modul în care face față diagnosticului de diabet. Aceasta a mărturisit că a fost nevoită să-și schimbe stilul de viață, fiind principalul motiv pentru care a pierdut în greutate. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu demult, Viorica de la Clejani susținea că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, ca urmare a dietelor drastice ținute în ultimii ani. Artista spunea că a avut dureri de ficat, iar rezultatele analizelor medicale nu au fost prea bune. Totodată, aceasta a aflat că are un fibrom uterin, pe care încearcă să-l țină sub control, pentru a nu ajunge pe masa de operație. În urmă cu o azi, soția lui Ioniță de la Clejani a împlinit 50 de ani și a dezvăluit faptul că suferă de diabet. Din acest motiv, artista trebuie să respecte un regim alimentar destul de strict, lucru care a ajutat-o să slăbească în ultima vreme.

vi-9-2vi-9-2

Viorica de la Clejani a împlinit 50 de ani. Problemele nu s-au oprit aici pentru cunoscuta căntăreață, căci a fost nevoită să petreacă ore bune și în cabinetul medicului stomatolog, acolo unde a trecut prin mai multe intervenții chirugicale.

Citește și: „Vorbeau de dinainte și eu nu știam. I-a spus că…'. Ce mesaj a primit Bia Khalifa de la Viorica de la Clejani, înainte de a forma un cuplu cu Fulgy

Citește și: Viorica de la Clejani, reacție după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare, definitiv: „E mai bine…”

Citește și: Minodora și-a decorat casa pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce cadou a primit de la soțul ei: „Atât de mult te iubesc!'

Citește și: Fulgy și Bia Khalifa, din nou împreună după ce fiul Clejanilor s-a filmat sărutând o altă tânără: 'Vă iubesc'

Viorica de la Clejani a împlinit 50 de ani

În urma unor controale și analize medicale, Viorica de la Clejani a aflat că suferă de diabet. După primirea diagnosticului, artista a fost nevoită să reducă drastic consumul de zahăr și să facă mari schimbări în regimul alimentar. Artista spune că noul ei stil de viață a ajutat-o să slăbească considerabil, deși se simțea fericită în pielea ei și nu și-ar fi dorit să piardă în greutate.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos', a explicat ea.

„Patru ore a durat operația'

Pe lângă diagnosticul de diabet, Viorica de la Clejani s-a confruntat și cu probleme dentare. Artista spune că a petrecut multe ore într-un cabinet stomatologic, având în vedere că a trecut prin două adiții de os și cinci implanturi. Se pare că problemele din ultima perioadă nu i-au scăzut moralul artistei, aceasta susținând că va avea un zâmbet mai frumos și mai străclucitor până la sfârșitul anului.

„Am ajuns în faza în care am făcut două adiții de os și cinci implanturi. Dacă m-ați fi văzut acum două săptămâni, aveam un cap de zece ori mai mare. Patru ore a durat operația. Tot anul acesta o să merg la stomatolog, să-mi fac cei mai frumoși dinți', a mai spus Viorica de la Clejani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton