Moment viral la iUmor! Viorica Dăncilă i-a făcut pe Bendeac, Delia și Cheloo să râdă în hohote

 Oana Pantazi
.

Cel de-al șaselea sezon al iUmor a debutat în forță, sâmbătă, jurații fiind surprinși cu un moment senzațional de către Viorica Dăncilă în persoană… Cel puțin aceasta a fost impresia pe care a creat-o talentata actriță Irena Boclincă, din Republica Moldova.

Jurații iUmor au râs în hohote de Viorica Dăncilă.

Jurații iUmor au râs în hohote de Viorica Dăncilă.

Fanii emisiunii iUmor au așteptat cu nerăbdare prima emisiunea celui de-al șaselea sezon și, din fericire, nu au fost dezamăgiți. Dat fiind că show-ul a ajuns la sezonul cu numărul șase, este greu de crezut că mai pot apărea momente care să uimească, dar iată că cei trei jurați au fost făcuți să râdă în hohote de… Viorica Dăncilă, prim-ministra Românicăi.

Actrița care a interpretat cu atâta măiestrie rolul Vioricăi Dăncilă se numește Irena Boclincă, este din Republica Moldova și, cu siguranță, va fi senzația acestui sezon la iUmor. De altfel, la finalul reprezentației, Mihai Bendeac a spus că prestația actriței se află într-un top trei al tuturor momentelor din cele șase sezoane. Și, într-adevăr, Irena a meritat pe deplin laudele, deoarece și-a construit rolul cu o minuțiozitate incredibilă. Înainte de a se prezenta la emisiune, actrița a făcut o vizită  de lucru în Piața Obor, însoțită de doi bodyguarzi, și a fost imediat recunoscută de către vânzătorii de la tarabe, cărora le-a ținut, de asemenea, câte un mic discurs și pe catre chiar i-a ajutat să-și vândă marfa.

„Cum ar fi să câştige Viorica Dăncilă iUmor?

Ajunsă pe scena iUmor, Viorica Dăncilă a făcut furori. Actrița nu doar că a avut un rol perfect dozat, fără urmă de cabotinism, dar a și semănat foarte bine cu personajul său, lăsându-i pe Delia, pe Cheloo și pe Mihai Bendeac cu gurile căscate din prima clipă. Apoi, aceștia cu greu și-au putut stăpâni hohotele de râs, iar Bendeac, la un moment dat, chiar s-a întrebat: „Cum ar fi să câştige Viorica Dăncilă iUmor? Irena Boclincă a taxat gafele premierului României, dar i-a imitat la perfecție și gesturile, limbajul mimico-gestual fiind aproape 1 la 1. Aceasta a povestit că s-a prezentat la iUmor deoarece este o  emisiune cultural-educativă, iar apoi le-a propus și juraților niște funcții în guvern.

Irena Boclincă a fost mai aplaudată ca Viorica Dăncilă…

Iată cum și-a început Viorica Dăncilă de la iUmor discursul:

„Doamnelor şi domnilor, onorată asistenţă, bună ziua! Sunt prim-ministra Republicii Românica Mare, am preluat portofelul de ministru cu un singur scop: să diminuez ţara noastră… dezastrul din ea. Am scris şi un postulat pe Facebook care mi-am exprimat în el indezirabilul regret că ţările din înconjurul Românicăi Mari nu recunosc profitul nostru psihologic de cetăţeni care ne tragem cu Traian şi Decebal… din Traian şi Decebal. Aşa cum spunea şi marele Ghiţă Mureşan, dacă nu ai înălţime, nu bagi mingea la coş. Nu poţi să nu ştii de unde vii. Eu, de exemplu, acum vin de la o mătuşă. Nu se poate să nu-ţi cunoşti istoria. Dacă nu ştii cine a fost Mozart şi nu ai nici cea mai mică idee câte tablouri a pictat, eşti mort pentru umanizare.”

Iar finalul a fost la fel de… apoteotic:

„Am discutat şi cu preşedintele Klaun şi am ajuns la o concluzie. Amândoi am avut mare noroc să ajungem unde suntem. Nu ştim ce aţi mâncat, ce aţi băut, ce aţi fumat, dar noi vă mulţumim mult pentru felul în care aţi votat. În încheiere, trebuie să vă spun că mie nu-mi zice şeful de partid ce să zic, e o minciună, dânsul doar îmi scrie textul.”

Foto: Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton