Viorica Dăncilă, apariție surprinzătoare la malul mării! Ținuta ei neașteptată a atras toate privirile

 Oana Pantazi
.

Pe Viorica Dăncilă ne-am obișnuit să o vedem doar în ținute formale, din ce în ce mai stylish în ultima vreme, însă iată că doamna premier ne-a surprins în weekend cu o apariție inedită, într-o poză la malul mării, așa cum nu am mai văzut-o până acum.

Aflată la finele săptămânii la Sulina, cu treburi oficiale, Viorica Dancila și-a permis și câteva momente de relaxare, premierul arătându-ne și o altă latură a sa, una care, trebuie să recunoaștem, nu ne-a displăcut deloc. Dat fiind că se află într-un turneu prin organizațiile din sud-estul țării – vineri a avut ședințe la Galați și la Tulcea – Viorica Dăncilă a profitat de cele câteva ore libere pentru a se relaxa pe malul mării… Și nu oricum, ci îmbrăcată într-o ținută extrem de relaxată. Primul-ministru a ales să poarte un kimono albastru, înflorat, și s-a plimbat o vreme pe malul mării, ca orice turist, cu picioarele în apă și cu sandalele în mână. Zâmbitoare și cu ochelari de soare la ochi, Viorica Dăncilă a părut mai destinsă ca niciodată.

Viorica Dăncilă, lăudată de Cătălin Botezatu!

Chiar dacă nu este pe placul multora, atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere vestimentar, în ultima vreme Viorica Dăncilă a făcut progrese vizibile de ambele părți. În ceea ce privește partea de styling vestimentar, designerul Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă la adresa premierului: „Categoric este o schimbare radicală în apariţia premierului. Şi-a asumat din punct de vedere vestimentar această poziţie şi eu de la o apariţie la alta am remarcat foarte multă eleganță. Poartă foarte multe costume cu două piese la care pune puţine accesorii (…) şi ceea ce e important e că mereu are grijă  să treacă şi pe la coafor (…) Nu am niciun sfat să îi dau, să o ţină tot aşa”.

Foto: Hepta, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton