Vineri 13: Superstitii bizare ale celebritatilor

 Revista VIVA
.

Megan Fox si Jessica Alba

Jessica Alba

Frumoasa actrita de la Hollywood este cu adevarat superstitioasa. Pe toata perioda cand aceasta era gravida, lucru ce se intampla in anul 2008, Jessica Alba oferea tuturor apropiatilor o bratara din piele pe care era inscriptionata o rugaciune. Bratara nu trebuia data jos pana cand bebelusul urma sa vina pe lume, pentru a nu-i aduce ghinion.

Lady Gaga

Lady Gaga se numara si ea printre celebritatile cu frica de „vineri 13” sau pisica neaga. De asemenea, cantareata crede ca isi poate pierde creativitatea, noaptea, atunci cand intretine relatii sexuale.

Megan Fox

Lui Megan Fox ii e frica de zbor. De fiecare data cand se urca in avion, actrita asculta albumele cu Britney Spears. Va intrebati de ce? Megan crede ca poate fenta destinul pentru ca „este imposibil sa moara ascultand un album cu Britney Spears”.

Axl Rose (Guns N Roses)

Solistul trupei Guns N Roses, Axl Rose are una dintre cele mai bizare superstitii. Acesta considera ca alfabetul este malefic, iar litera M este blestemata pentru el. Solistul nu concerteaza niciodata in orase care incep cu litera M.

Rachel Weisz

Actrita Rachel Weisz are o superstitie legata de incaltaminte. Ea considera ca o pereche de pantofi nepotrivita ii va aduce ghinion toata ziua. Oare aceasta nu este cea mai mare temere a tuturor femeilor?

Jeniffer Aniston superstitii

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston bate cu palma in avion: inainte de a se urca in avion, actrita face primul pas cu dreptul, apoi bate o data cu palma in avion inainte sa intre in el. „Mereu am facut asta, pentru noroc. Mi-a spus cineva sa fac asta, dar nu-mi aduc aminte cand. A ramas pur si simplu”.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton