Vila Mariei Andria a luat foc. De la ce a izbucnit incendiul: „M-am speriat. 10.000 de euro costă reparațiile”

 Ifrim Georgiana
.

Vila Mariei Andria a luat foc din cauza unei prize defecte. Celebra artistă din Cipru a trecut prin momente de panică după ce locuința ei a fost curprinsă de flăcări. Potrivit acesteia, incendiul a fost provocat de instalațiile electrice defecte, problemă pe care o sesizase încă de când s-a mutat căminul respectiv. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vila Mariei Andria a luat foc. Maria Andria a cunoscut succesul în România datorită carierei sale muzicale, dar și a aparițiilor televizate. Aceasta a devenit cunoscută publicului larg după lansarea hit-ului „Love în Dubai', care în prezent are peste 28 de milioane de vizualizări pe Youtube. Recent, frumoasa cântăreață și logodnicul ei s-au mutat în casă nouă, o proprietate în valoare de 100 de mii de euro. Din nefericire, locuința artistei a luat foc, iar reparația acesteia presupune un efort financiar mult prea mare.

maria-9-1maria-9-1

În prezent, cântăreața din Cipru și logodnicul ei locuiesc la hotel. Se pare că aceștia nu-și doresc să suporte costurile reparațiilor, ci preferă să înceapă un nou capitol într-un alt cămin.

Citește și: Maria Andria, blonda lui Scărlătescu, a fost cerută în căsătorie:”Toți îmi zic să…”

Citește și: Maria Andria a pierdut sarcina! Cântăreața este devastată:”Sufletul doare foarte tare!”

Citește și: Cătălin Scărlătescu, din culisele emisiunii „Chefi la cuțite':„S-ar putea să ne și batem. Între noi există…'

Citește și: Cine e Bianca Spermezan, iubita lui Denis Roabeș.Cei doi sunt logodiți

Vila Mariei Andria a luat foc din cauza unei prize defecte

Se pare că artista nu a fost înștiințată despre problema la instalațiile electrice atunci când a achiziționat locuința. Din cauza unei prize defecte, proprietatea în valoare de 100.000 de euro a fost curprinsă de flăcări, iar costurile reparațiilor ajung la aproximativ 10.000 de euro.

'Noi ne-am cumpărat o casă. (…) Casa avea probleme cu prizele și noi nu cunoșteam chestia asta. A luat foc acolo. (…) M-am speriat. (…) Eu aveam apa aia acolo și am aruncat-o. (n.r. peste foc). (…) 10.000 de euro (n.r. atât costă reparațiile) foarte mulți bani, noi nu știam că era problema asta.

A cerut înapoi banii (n.r. logodnicul ei). Sunt foarte mulți bani să spargă pereții. (…) Acum căutăm în altă parte, suntem la hotel', a declarat Maria Andria la Antena Stars, scrie Spynews.

Artista a pierdut o sarcină

În perioada în care Maria Andria a lansat piesa „Love in Dubai', aceasta a trecut printr-un eveniment nefericit. În 2016, artista a pierdut o sarcină și a povestit întregul episod într-un videoclip publicat pe contul ei de Youtube.

Deși a trecut printr-un moment extrem de dureros, cântăreața a mărturisit că și-ar dori mai mulți copii, însă lasă lucrurile să se petreacă la momentul potrivit.

„Din păcate, i s-a oprit inimioara și acolo s-a întâmplat totul. Eu, înainte să aflu că am rămas însărcinată, am luat medicamente, poate și din cauza asta s-a întâmplat. Dacă vrea Dumnnezeu, poate o să mai rămân însărcinată, eu vreau mulți copii’, a declarat Maria Andria.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton