Kalush Orchestra din Ucraina a lansat videoclipul piesei Stefania, câștigătoare Eurovision 2022. Imagini cu un puternic impact emoțional, din război

 Dumba Gabriela
.

Trupa Kalush Orchestra din Ucraina, care a câștigat Eurovision 2022, a lansat videoclipul piesei „Stefania', cu care a concurat la Torino. Imaginile surprinse în videoclipul piesei „Stefania” sunt emoționante pentru că acesta a fost filmat în plin război, printre ruinele clădirilor distruse de bombardamentele rușilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urma finalei Eurovision 2022, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Sala Pala Olimpico din Torino, Ucraina a primit 631 de puncte, cu un scor important din partea publicului, câștigând astfel competiția din acest an. Devenit 'imn al războiului' din țară, cântecul are și un clip bazat pe evenimente adevărate.

orchestra-kalush-lansare-videoclip-cantec-castigator-eurovision-imnul-razboiului-bazat-evenimente-767919orchestra-kalush-lansare-videoclip-cantec-castigator-eurovision-imnul-razboiului-bazat-evenimente-767919

S-a lansat videoclipul piesei „Stefania” a trupei Kalush Orchestra din Ucraina, care a câștigat Eurovision 2022

Piesa „Stefania' amestecă hip-hop-ul și muzica tradițională pe versuri scrise înainte de război – care rezonează puternic cu evenimentele actuale („Întotdeauna voi găsi drumul spre casă chiar și dacă toate drumurile sunt distruse'). În plin război, reprezentanții Ucrainei au făcut un apel, de pe scena din Torino a concursului Eurovision 2022, pentru salvarea soldaților de la oțelăria Azovstal din Mariupol.

Duminică, Kalush Orchestra și-a publicat videoclipul melodiei, filmat printre ruinele rămase în urma bombardamentelor rușilor care au invadat Ucraina în 24 februarie.

Sunt imagini puternice, filmate printre ruinele localităților Irpin și Bucha. În doar patru ore de la lansare, videoclipul a depășit un milion de vizualizări pe YouTube.

De asemenea, în cele aproape 20.000 de comentarii strânse, oameni din toată lumea își exprimă sprijinul pentru țară.

Citește și: Adela Popescu, replică acidă pentru soțul ei, în direct la TV. Ce i-a spus Radu Vâlcan: ‘Asta e datoria ta de mamă’

Citește și: De ce a plâns Anamaria Prodan când l-a ascultat pe naistul Nicolae Voiculeț, la lansarea propriului parfum: „Sunt puternică!’

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu: „Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…’/ EXCLUSIV

Reacția trupei Kalush Orchestra, după ce a câștigat Eurovision 2022

'Odată i-am dedicat acest cântec mamei mele, iar când a izbucnit războiul, cântecul a căpătat o mulțime de semnificații noi. Deși nu există niciun cuvânt despre război în cântec, mulți oameni au început să asocieze cântecul cu 'mama Ucraina'', a scris solistul trupei, Oleh Psyuk, în descrierea de pe platforma de video sharing.

'Mai mult, societatea a început să-l numească imnul războiului nostru! Dar dacă Ștefania este acum imnul războiului nostru, aș vrea să devină imnul victoriei noastre', a adăugat acesta.

Declarațiile lui Zelenski după ce Ucraina a câștigat Eurovision 2022

'Curajul nostru impresionează o lume întreagă, muzica noastră cucerește Europa', a fost mesajul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski după ce trupa Kalush Orchestra a câștigat competiția Eurovison 2022.

'Anul viitor Ucraina va găzdui Eurovision. Pentru a treia oară în istorie! Și cred că nu va fi și ultima!. Ne vom asigura că într-o bună zi participanții și invitații de Eurovision vor fi găzduiți într-un Mariupol ucrainean.

Liber, pașnic și reconstruit. Vă mulțumesc pentru victorie, Kalush Orchestra și tuturor celor care au votat pentru noi! Glorie Ucrainei!', a transmis Zelenski.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton