[VIDEO] Trupa Hi-Q lanseaza un nou videoclip cu "Soare"

 Revista VIVA
.

Trupa Hi-Q se va lauda in curand cu un nou videoclip, pentru single-ul care se bucura de cele mai multe vizualizari pe canalul de Youtube Soare'.

Cea mai iubita piesa de pe noul album Hi-Q, Cand Zambesti', a fost aleasa de fani prin intermediul retelelor sociale sa se bucure de videoclip. Astfel, Soare' va reprezenta cel de-al treilea clip de pe acest nou album, dupa Strada Mea' si Solo'.

Regizat de catre Dragos Bucur, aflat la prima experienta de acest gen cu Hi-Q, exprima intocmai mesajul piesei: o atmosfera de vara, in care sensibilitatea si caldura sunt elementele cheie, iar personajul principal este iubirea implinita.

Filmarile acestui clip au fost realizate pe A3 – autostrada Bucuresti – Ploiesti si au participat actorii Andreea Vasile, Andrei Mateiu, Andreea Mateiu, Eugen Lumezianu, Ana Bostan, Claudiu Dumitru, Silvia Morosanu, Florin Ilisie si Georgiana Stanciu.

Soare' reprezinta cel de-al treilea videoclip al Hi-Q de pe discul Cand Zambesti', material lansat in lune aprilie. Discul prezinta o noua atitutine a trupei si atrage atentia printr-un sound nou, matur si potrivit pentru anul 2012.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton