[VIDEO] Interviu: Andi Vasluianu, viata ca un jurnal foto

 Adina Rosetti
.

Timp de doua saptamani, Andi Vasluianu a fotografiat locurile prin care a trecut si oamenii pe care i-a intalnit si a surprins instantanee cu cele mai interesante momente din viata sa.  Imaginile au fost reunite intr-o expozitie vernisata luni, la Cafe Van Gogh. Andi ne-a raspuns la intrebari si ne-a dezvaluit povestea din spatele fiecarei fotografii.

Andi Vasluianu la vernisajul expozitiei Jurnal in imagini

Totul a pornit de la pasiunea lui Andi pentru fotografie, pasiune mostenita de la tatal sau si continuata in mod firesc, atunci cand a intrat in lumea filmului si a inceput sa puna intrebari directorilor de imagine, incercand sa se lamureasca cum sta treaba cu diafragma si expunerea.

Fotografiile din expozitie au fost realizate cu o camera foto de ultima generatie, usor de folosit si dotata cu cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, asa ca lui Andi nu i-a fost deloc greu sa imortalizeze momente si personaje din viata sa (colegii de la teatru, cainele Mo, broasca testoasa Froggy)  si sa le posteze apoi pe Facebook.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-F3jNRWqwJE[/youtube]

Zilele urmatoare, actorul va fi prezent al New York, la festivalul de film romanesc Making Waves, in care va fi proiectat „Despre oameni si melci”, filmul regizorului Tudor Giurgiu.

Interviu de Raluca Tamas

Video: Robert Hanciarec

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton