Victoria și David Beckham – 19 ani de căsnicie și 14 inele de logodnă!

.

Recent unul dintre cele mai faimoase și longevive cupluri de vedete, format din Victoria și David Beckham, a împlinit 19 ani de căsnicie. Aproape fiecare a niversare a lor a fost marcată de câte un inel, colecția adunată de Victoria ajungând la suma amețitoare de 8,9 milioane de lire sterline.

Victoria și David Beckham tocmai au împlinit 19 ani de căsnicie și sunt unul dintre cele mai longevive, dar și cele mai comentate cupluri de vedete. Ea – fostă cântăreață, el – unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii, relația lor a fost sortită pierii din start, după părerea unora. De-a lungul timpului, s-a speculat de nenumărate ori că cei doi sunt în pragul divorțului, că David o înșală pe Victoria sau că stă cu ea doar datorită celor patru copii ai lor… Iată însă că cei doi au împlinit 19 ani de mariaj și au ținut să marcheze momentul și în social media, cu o fotografie înduioșătoare, care demonstrează că timpul nu pare să fi trecut deloc peste ei.

În plus, Victoria a primit de la David încă un inel de logodnă, al 14-lea în 19 ani de căsnicie. Dacă pentru ea este încă un semn de iubire din partea soțului ei și un fel de reconfirmare a jurămintelor făcute în ziua nunții, cunoscătorii nu au putut să nu facă un recensământ al inelelor de logodnă primite de Victoria de la soțul ei din 1998 încoace. Primul solitaire pe care David i l-a dăruit Victoriei a costat 65.000 de lire sterline, însă de atunci ea a mai primit 13 inele, din ce în ce mai scumpe, pe măsură ce veniturile celor doi soți au devenit fabuloase, acum colecția fiind estimată la suma de 8,9 milioane de lire sterline.

Diamante, safire, piatra lunii, rubine, toate montate în aur și platină – bijuteriile primite aproape în fiecare an de către Victoria de la David au costat între 800.000 de lire și 1,65 milioane, sume pe care unii niic nu și le pot imagina… Și anul acesta faimosul designer a primit o bijuterie spectaculoasă, care a marcat 19 ani de căsnicie – un uriaș diamant montat în platină. După cât de fericiți păreau soții Beckham în cea mai recentă poză postată pe Instagram, cei care tot le prevestesc divorțul mai au de așteptat…

Foto: Hepta, Instagram

David și Victoria, la începutul relației lor.David și Victoria, la începutul relației lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton