Victoria și David Beckham – 19 ani de căsnicie, nici gând de divorț! Cei doi infirmă zvonurile în cel mai romantic mod

Victoria și David Beckham tocmai au împlinit 19 ani de căsnicie și, după câte dovedesc amândoi prin intermediul postărilor în social media, nu au niciund gând să divorțeze, așa cum se speculează, ci se iubesc mai mult ca niciodată.

Victoria și David Beckham – 19 ani de căsnicie și 14 inele de logodnă!

Ea – milionară, el – milionar, au construit împreună un imperiu. Fotbalistul și cântăreața' nu s-au descurcat rău deloc de-a lungul anilor, iar acum el este patron de club, iar ea designer de succes și au o familie foarte frumoasă. Posh și Becks, așa cum îi știu fanii lor, s-au cunoscut în 1997, pe când el juca la Manchester United, iar ea cânta în celebra trupă Spice Girls și s-au căsătorit în 1999. Au trei băieți deja mari – Brooklyn, 19, Romeo, 15, Cruz,13, și o fiică, Harper, în vârstă de 6 ani, evident răsfățata familiei.

David și Victoria, la începutul relației lor.

David și Victoria, la începutul relației lor.

 

Recent, Victoria și David Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie, în pofida zvonurilor tot mai intense din presă, care îi dădeau despărțiți săptămânal. Faptul că David a plecat în America pentru a antrena o echipă de fotbal, iar familia lui a rămas în Anglia a alimentat și mai mult zvonurile despre despărțirea celor doi soți, care, de altfel, sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de celebrități.

David și Victoria Beckham au împlinit 19 ani de căsnicie.

David și Victoria Beckham au împlinit 19 ani de căsnicie.

Exasperat probabil din cauza zvonurilor, luna trecută, David a postat pe contul său de socializare o fotografie cu el și Victoria într-un restaurant, la doar o săptămână după ce amândoi au fost obligați să nege că întâmpină dificultăți în căsnicie… Iată însă că și Victoria și-a surprins recent fanii cu o fotografie în care ea și David sunt sunt împreună la o masă, cu câte un pahar de vin în față, cei doi fiind relaxați și zâmbitori. Poza a fost însoțită și de un comentariu edificator: „19 ani! Te iubesc atât de mult!'. Replica soțului ei, care a postat aceeași poză și pe contul său de socializare nu s-a lăsat așteptată: 19 ani. WOW… Pe vremea asta, acum 19 ani eram îmbrăcat din cap până în picioare în purpuriu… Aniversare fericită celei mai grozave mămici și soții… Te iubesc!' cu siguranță, la anul pe vremea asta, Victoria va primi deja al 15-lea inel din partea soțului ei cu ocazia aniversării a 15 ani de mariaj…

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton