Victor Slav și Bianca Drăgușanu sunt o familie, dar nu se căsătoresc. Ce motiv invocă prezentatorul?

.

Are carismă, o poveste complicată în spate și este în continuare dorit, deși este adjucat de o femeie pe măsură, care i-a dăruit și un copil. Pe scurt: Victor Slav. Lansat pe 'piață' într-un reality show de succes, ajuns acum prezentator al uneia dintre cele mai vizionate emisiuni mondene de la noi, Victor vorbește, într-un interviu acordat VIVA!, despre viața din fața, dar mai ales din spatele camerelor de televiziune, despre efectele adverse ale frumuseții venite a pachet cu celebritatea și despre cum o hârtie, fie ea și oficială, nu face dragostea mai dragoste și nici căsătoria mai durabilă.

VIVA! Victor, anul trecut a fost pentru ține unul wow și la propriu, și la figurat. Cum e să fii prezentator la WOWBiz alături de Andreea Mantea?
VICTOR SLAV:
Este o meserie care mi se potrivește mănușă. Trebuie să recunosc, și să fiu sincer că, inițial, nu credeam că o să mă integrez atât de repede și atât de bine în această echipă și în cadrul unui astfel de format TV, dar iată că timpul a trecut și mă simt ca și cum aș fi în această formulă de multă vreme. Și formatul show-ului „WOWbiz' este unul curat, abordăm multe subiecte, de la interviuri în exclusivitate, dezbateri și până la prezentarea unor cazuri sociale impresionante. Facem lucruri foarte frumoase aici, la „WOWBiz', pentru că suntem o echipă frumoasă.

Ai avut emoții?
Da, emoțiile au fost uriașe și este un lucru perfect normal să le ai. Din punctul meu de vedere, orice prezentator, atunci când pășește pe scenă, are emoții și nu trebuie să le ascundă pentru că ele pot fi constructive, pot ajuta, nu încurcă. Ideea este că trebuie să știi cum să le gestionezi, cum să le faci față acestor emoții și să le întorci în favoarea ta. Și cred eu că mi-a reușit acest lucru din plin. Chiar dacă au fost unele lucrui care nu mi-au ieșit așa cum mi-aș fi dorit la acel moment, am învățat din acea situație și, pe viitor, mi-a reușit să le duc la capăt și să îmi iasă din ce în ce mai bine.

Între tine și Andreea Mantea a existat acea chimie atât de necesară între doi prezentatori din primul moment? Cât de mult vă bazați unul pe celălalt?
Da, consider că a existat și există acea chimie între noi. Este dificil să fii într-o emisiune, în direct, și acel show să fie moderat de doi prezentatori care nu au acea chimie între ei. Se întâmplă lucruri neprevăzute într-un live, și atunci, dacă există acea coordonare și chimie între prezentatori, aceștia se pot ajută unul pe celălalt, se pot „simți' dintr-o singură privire pentru că totul să iasă perfect. Cu cât lucrezi mai mult cu un om, cu atât ajungi să îl cunoșți mai bine, te obișnuieșți cu acea persoană și automat lucrurile vor  merge din ce în ce mai bine.

Ai trăit vreun moment de panică până acum? Ai uitat numele vreunui invitat sau ai făcut vreo gafă în timpul emisiunii?
Aaa, da, bineînțeles! Am și poreclit un invitat, i-am încurcat numele. Desigur, i-am promis că îi voi da în dar un miel. 🙂 Dar acestea sunt lucruri normale care se pot întâmpla într-o emisiune difuzată în direct și cred că și astfel de momente fac deliciul unei producții. Suntem oameni până la urmă și este normal să greșim, dar un moment de panică nu pot spune că am trăit până acum la „WOWBiz'. Se întâmplă să uiți numele unui invitat, dar partenerul de platou te poate „citi' dintr-o privire și te poate ajuta în acel moment…

Cum este să fii coleg de serviciu cu Bianca? Vă „bateți' în puncte de audiență, între voi există orgolii?
Nu există orgolii între noi, dar avem glume, ne lăudăm fiecare cu audiențele înregistrate de emisiunile pe care le prezentăm. Nu poate fi vorba de o concurență între noi pentru că, în primul rând, nu vorbim de același gen de format și emisiunile nu sunt difuzate pe același tronson orar.

Aveai 21 de ani când ai participat la Vara ispitelor'. Cum receptezi astăzi faptul că te-ai lansat la un reality-show ca ispită masculină?
Îmi aduc aminte cu plăcere acea perioadă. Bineînțeles, spun acest lucru pentru că eram mult mai tânăr decât acum. J Îmi aduc aminte că, la revenirea acasă, ne-am bucurat de un succes uriaș, mergeam pe stradă și toată lumea ne aborda. A fost ciudat pentru că vorbeam cu Bogdan Vlădău: „Măi, dar acum o săptămâna nu eram aceleași persoane? Dintr-o dată, atâta interes pentru noi!'. Dar cred că am gestionat foarte bine acel succes și nu ni s-a urcat la cap.

Cât de mult a contat, pe o scară de la 1 la 10, faptul că ești un tip arătos? Ți-a deschis asta mai multe uși în televiziune?
Nu sunt chiar lipsit de modestie, dar consider că sunt mulți bărbați în România care arată foarte bine. Nu este neapărat un atuu. Într-adevăr, aspectul fizic te ajută în televiziune, trebuie să fii o persoană plăcută, dar acest lucru nu este totul. Este nevoie de tot pachetul, să fii educat, să ai șapte ani de acasă, să nu lași să ți se urce succesul la cap.

Ai prezentat cândva o emisiune al cărei laitmotiv erau defectele fizice. Ai iubit vreodată o femeie doar pentru calitățile ei intelectuale, fără să te intereseze aspectul?
Am avut în viață mea persoane cu care am stat o perioadă bună de timp și al căror atu nu era neapărat frumusețea. Nu mă atrage neapărat o femeie prin felul în care arată ea, sunt total alte lucruri care primează. Sunt un om care este într-o continuă luptă de a demonstra și de a aduce persoana de lângă mine pe o linie pe care eu consider că o merit.

Ai fost întotdeauna mai low profile, iar relația cu Bianca te-a scos din zona ta de confort din acest punct de vedere. Cât de greu ți-a fost să te obișnuiești cu interesul brusc al presei și cu invadarea permanentă a intimității?
Da, până nu demult am fost low profile și nu voiam să ajung în centrul atenției presei foarte mult, dar acest lucru a fost inevitabil pentru că postura de prezentator al unei emisiuni de succes atrage atenția presei și stârnește curiozitatea telespectatorilor. Am gestionat destul de bine acest lucru și astfel lucrurile s-au așezat foarte frumos.

Micuța Sofia v-a transformat pe tine și pe Bianca într-o familie cu adevărat. Luați acum în considerare opțiunea de a vă căsători din nou sau nu e important pentru voi?
Nu este important acest lucru pentru noi, nu ne leagă acest lucru. Poate actul acela ne-a dus într-un punct în care nu ne-am dorit niciunul dintre noi doi. Noi, în față lui Dumnezeu suntem uniți, soț și soție. Considerăm că acest lucru este foarte important.

Ești un tată de fată adevărat, adică te pregătești de pe acum să le faci zile grele viitorilor pretendenți ai Sofiei?
Bineînțeles! Să aibă grijă că nu voi fi un tată socru blând. Am prieteni răi (râde)!

Care este lucrul pe care ți-l dorești cel mai mult în clipa de față?
În clipa de față, cel mai mult îmi doresc să renunț la aceste cârje pentru că de o luna de zile nu am posibilitatea de a-mi desfășura activitățile așa cum făceam înainte de a avea acel accident pe pârtie. De abia aștept să mă fac bine pentru că lucrurile să reintre în normal.

 

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton