Victor Slav, primele declarații după ce a fost acuzat că a consumat substanțe interzise, la volan: „În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis”

.

Victor Slav a făcut primele declarații după ce, acum ceva timp, s-a spus că a consumat substanțe interzise. Dacă până acum a ales să păstreze tăcere, fostul prezentator de la Meteo a decis că e momentul să rupă tăcerea. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile. De asemenea, a dezvăluit și motivul pentru care a dat Statul în judecată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Victor Slav a făcut primele declarații după ce, mai demult, s-a spus că a consumat substanțe interzise. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a povestit, pe larg, cum au stat lucrurile, de fapt, menționând și faptul că a dat Statul în judecată. Acesta și-a motivat decizia și a dezvăluit și în ce stadiu se află procesul în prezent.

Acum ceva timp, niște zvonuri legate de Victor Slav i-au șocat pe toți fanii lui. La un moment dat, în trecut, s-a speculat că acesta ar fi consumat substanțe interzise. Fostul prezentator TV a rupt acum tăcerea și a mărturisit cum s-a întâmplat totul. Acesta a recunoscut că a ieșit pozitiv la testul antidrog, însă, spune el, nu a consumat nimic.


Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Victor Slav la Splash! Vedete la apă:'Așa e de la o vârstă…'

Citește și: Anunțul făcut de Victor Slav după trei ani de relație cu iubita lui, Selina:„Cred în continuare în căsătorie’

Citește și: Mihai Costea, alături de fiul lui la tăierea moțului.Ce au decis judecătorii în cazul de custodiei: „Sper să…'

Citește și: Ana Geoană și iubitul american se căsătoresc la Veneția, anul viitor. Unde vor locui după nuntă:'România este mai mult decât o destinație de vacanță'


Victor Slav, primele declarații după ce a fost acuzat că a consumat substanțe interzise, la volan

Potrivit spuselor lui Victor Slav, totul s-a petrecut într-o seară de august, în timp ce se întorcea de la Bacău. Acesta a fost oprit de Poliție, pe autostradă, după ce vedeta a depășit mașina în care se aflau oamenii legii, pe linie continuă. După ce și-ar fi cerut scuze, polițistul i-ar fi pus fiola, iar rezultatul ar fi ieșit 0. Ulterior, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost înștiințat că a fost depistat pozitiv la canabis.


„O să țin minte toată viața, n-am cum să uit! Era 11 august, era ora 22:30, veneam de la Bacău, l-am lăsat pe Cătălin Cazacu acasă și mă duceam eu spre casă. M-a oprit poliția pe autostradă! Într-adevăr, eu dormisem trei ore, eram obosit, mașina de poliție era în fața mea cu girofarul pornit, a oprit sirena și m-a tras pe partea dreaptă. A venit foarte dur la mine, deși eu am încercat să îi explic calm să s-a produs o extorsiune și că nu mi-am dat seama că i-am depășit pe linia continuă.


Mi-am cerut scuze, mi-a pus fiola pentru băutură, a ieșit zero și apoi mi-a spus de dragtest. M-a chemat cu el la mașină, a deschis portbagajul, a deschis o chestie pe care mi-a băgat-o prin gură, după care am pus acolo. M-am dus la mașină, m-am așezat, iar după cinci minute a venit la mașină și mi-a zis că am fost depistat pozitiv la canabis’, a declarat Victor Slav, pentru Antena Stars.

Victor Slav: „Eu n-am consumat în viața mea așa ceva’

După ce a ieșit pozitiv la test, Victor Slav a povestit că a făcut și testul de sânge la Institutul de Medicină Legală (INML). Potrivit spuselor lui, fostul prezentator de la meteo a fost surprins, pentru că, spune el, nu a consumat niciodată canabis.


„În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis. Când polițistul mi-a zis ce înseamnă, eu i-am spus că avem o problemă, deoarece eu n-am consumat în viața mea așa ceva. Nici nu contează dacă m-a crezut sau nu, cert e că am mers la INML, mi s-a prelevat proba de sânge și tot ce trebuie. Problema abia acum începea, deoarece, din acel moment, toate ziarele m-au făcut terci, asta fără să existe cu adevărat o probă’, a adăugat el.

A dat Statul în judecată

Iar declarațiile lui Victor Slav nu se opresc aici! Omul de televiziune a susținut că rezultatele de la INML au venit după o perioadă foarte lungă de timp. Cât despre rezultat, acesta ar fi fost negativ.


„După 4 luni au venit rezultatele de la INML, dacă vă vine să credeți cât am așteptat. Oricum, mie polițistul de caz mi-a spus că dacă iese rezultatul 0,04 se clasează, pentru că înseamnă că pot fi fumător pasiv. Cu toate acestea, rezultatul meu a ieșit 0,00′, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

În urma acestei experiențe, Victor Slav a decis să dea Statul în judecată. Motivul, spune el, e că vrea să-și dea seama exact de ce oamenii legii i-ar fi luat permisul vreme de 8 luni, dar și de ce a așteptat atât de mult rezultatul probelor de sânge.


„Este vorba despre faptul că un lucru de genul ăsta îți poate schimba total traiectoria vieții. De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva, fiind nevinovat, de ce stau eu 8 luni fără carnet, de ce stau 4 luni să-mi vină analizele de la INML, care au fost negative, și de ce stau după aia încă 4 luni ca judecătorul să-mi dea o foaie cu o parafă pe ea’, a continuat Victor Slav.


În ce stadiu se află procesul

Tot despre proces, Victor Slav a mărturisit că acesta e încă în desfășurare. Deși vedeta a pierdut primul proces, se pare că a doua oară l-a câștigat.

„Eu am pierdut primul proces, după care am mers la Înalta Curte, am avut noi dreptate, iar acum s-a întors la tribunal și trebuie să se rejudece. Deci, a doua oară am câștigat noi. Se va judeca în continuare, dar deocamdată suntem în vacanță judecătorească’, a conchis omul de televiziune, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram, Facebook