Victor Slav, la închisoare? Iată ce au decis judecătorii după prezentatorul TV ar fi fost prins drogat!

 Oana Pantazi
.

După ce a fost prins conducând sub influența unor substanțe interzise, Victor Slav, care se judecă de ceva vreme cu Poliția Română, a primit o decizie neașteptată din partea instanței de judecată, prezentatorul TV fiind acum pasibil de închisoare!

Victor Slav s-a al

es cu dosar penal în urma unui control de rutină al Poliției Române, prezentatorul TV fiind depistat pozitiv în urma controlului antidoping, pe Autostrada A3, la volanul bolidului său, un BMW Seria 7.

Aparatul Drug Test – probă ce poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanţe psihoactive – a arătat că Victor Slav consumase cannabis. „Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, au declarat pentru Click! surse din cadrul IPJ Ilfov.

Nevoit să își lase mașina pe autostradă, Victor Slav a urmat polițiștii la secție, însoțit de un avocat. Ulterior, prezentatorul TV a depus plângere, contestând decizia oamenilor legii, însă răspunsul venit din partea instanței a fost unul neașteptat…

Închisoare sau amendă pentru Victor Slav

Din păcate pentru Victor Slav, magistrații de la Judecătoria Sighișoara nu au soluționat favorabil plângerea pe care prezentatorul TV a depus-o acum câteva luni. „Respinge plângerea contravențională a petentului Slav Victor, cu CNP… și domiciliul…., în contradictoriu cu intimatul IPJ Mures, cu sediul… , cu privire la procesul verbal seria PMSX nr. 0287978 din 27.04.2019 încheiat de Poliția stațiunii Sovata. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de comunicare, care se depune la Judecătoria Sighișoara', a fost decizia oamenilor legii.

Drept urmare, Victor Slav s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă, așadar, Victor Slav ar putea, în cel mai fericit caz, să se aleagă cu o amendă substanțială.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton