Victor Slav a vorbit pentru prima oară despre noua lui iubită! Cei doi au fost împreună în Egipt

 Oana Pantazi
.

Despre femeile din viața lui Victor Slav, cu o singură excepție, se știu puține… De data asta însă, se pare că e ceva serios dacă vedeta a dat câte ceva din casă. Iată ce spune Victor Slav despre noua lui iubită!

După ce s-a încheiat relația dintre el și Raluca Silea, care a durat 10 luni și a fost permanent în atenția presei, Victor Slav a decis să fie și mai discret în privința femeilor din viața lui, cu atât mai mult cu cât experiența cu Bianca Drăgușanu i-a ajuns probabil pentru totdeauna

Totuși, vedeta Kanal D nu a reușit să-și ascundă prea bine noua poveste de dragoste, despre care sunt la curent și bunii lui prieteni Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, care, de asemenea, au avut ceva de zis despre cucerirea prietenului lor, cu care sunt total de acord.

„Este o femeie foarte frumoasă, locuiesc împreună, când la el, când la ea, atât pot să vă zic deocamdată”, a dezvăluit Giani Kiriță, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Cătălin Cazacu a fost și mai reținut în declarații ca prietenul său, dar cel mai important este că cei doi își susțin prietenul și sunt de acord cu relația lui.

„Important este să se înțeleagă ei, noi suntem cu moralul”, a spus Cazacu pentru sursa citată.

Victor Slav a plecat cu iubita în vacanță

Că lucrurile sunt serioase o dovedește și faptul că Victor Slav a plecat împreună cu iubita lui în vacanță în Egipt, lucru confirmat și în cadrul interviului. Deși deunăzi spunea că „eu consider că sentimentele trebuie să rămână acolo, în cuplul tău, nu să faci paradă cu ele”, totuși Victor Slav a dat câte ceva din casă… îndeajuns cât să se înțeleagă că relația dintre el și noua femeie din viața lui este una cât se poate de serioasă.

„Se apropie 1 și 8 martie, trebuie să mă pregătesc să fac o serie de cadouri, pe lângă mama și sora mea, mai o am și pe ea. Nu m-am gândit încă la ce îi voi oferi, o să fie ceva spontan”, a spus Victor pentru wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton