Victor Ciutacu, dezvăluiri din ziua nunții, după 21 de ani de căsnicie: "După niște dureri atroce de burtă și policlinici în regim de urgență..."

 Dumba Gabriela
.

Victor Ciutacu și soția lui au sărbătorit 21 de ani de căsnicie, iar prezentatorul de la România TV a rememorat, pe contul său de Facebook, ziua nunții lor. Cu umor, Victor Ciutacu a povestit câte hopuri au avut de trecut pentru a se „lua în fața Domnului”, dar tot ghinionul din povestea lor de dragoste s-a spart atunci și familia rezistă de 21 de ani, în ciuda tuturor greutăților pe care le-au înfruntat de-a lungul timpului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

S-au îndrăgostit în timpul facultății și nu s-au mai despărțit. Victor Ciutacu și soția lui sărbătoresc 21 de ani de la nuntă. Dacă pentru Victor și Mana cununia civilă a venit imediat după examenul de licență, nunta a venit mult mai târziu, când în viața lor apăruse și Vlad.

1936019360

Victor Ciutacu, dezvăluiri din ziua nunții lui, după 21 de ani de căsnicie

Se întâmpla fix acum 21 de ani. Împreună cu (deja de 6 ani) doamna Ciutacu și cu tânărul (de 4 ani) Vlad, după niște drumuri chinuitoare București-Segarcea și retur, plus dureri atroce de burtă și policlinici în regim de urgență, ne-am prezentat regulamentar la Mănăstirea Plumbuita.

Ca să ne luăm și în fața Domnului. Ceea ce am și făcut și, dacă tot veni vorba, bine am făcut.

După care ne-am deplasat în grup organizat pe malul unei ape stătătoare, în Sud, conform tradiției, ca să benchetuim până la ziuă, fără dar la plic, împreună cu vreo câteva mâini de prieteni.

Majoritatea ne-au rămas relativ aproape până-n zilele războiului ruso-ucrainean. Nu e chiar ca și cum ar fi ziua noastră oficială, dar zău că mi-e tare drag de noi, Ciutacii', a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență.Imagine rară cu vedeta

Citește și: Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident. Ce pedeapsă a primit

Cum și-a cunoscut Victor Ciutacu soția

Victor Ciutacu și-a cunoscut soția în facultate, iar după examenul de licență au decis să se căsătorească.

Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licență, ne-am căsătorit. A fost o cununie civilă banală și modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv pentru că socrul meu murise de mai puțin de un an, iar preceptele religioase interzic astfel de ceremonii.

A fost o cununie civilă care s-a desfășurat la mine acasă, la Sinaia, la care au participat câțiva prieteni și câteva rude. Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare.

Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă. A fost o ceremonie religioasă generată de faptul că trebuia să cununăm un cuplu de tineri. Ulterior, ne-am dus la un restaurant de-al unui prieten, pe malul unui lac, și ne-am simțit foarte bine, ca niște oameni la un chef, nu ca la o nuntă„, povestea prezentatorul de la România TV într-un interviu mai vechi, pentru DCnews.ro.

Nu a existat nici măcar o cere specială în căsătorie, pentru că totul a venit de la sine.

„Nu a fost o cerere specială în căsătorie. A fost o chestie care a decurs firesc. Am fost colegi de facultate, am stat mai tot timpul împreună și, după ce am terminat facultatea, întrebarea a fost: când ne căsătorim? Nu a fost cu momente romantice și cu cai albi”, mai spunea Victor Ciutacu.

Soția lui Victor Ciutacu este foarte discretă

Când nu apare pe sticlă, la RTV, Victor Ciutacu îşi găseşte liniştea în mijlocul familiei. Soţia lui, Mana, şi fiul lor, Vlad, care acum studiază în străinătate, întregesc acest tablou.

Într-o lume în care toată lumea etapează, cei doi au ales să îşi trăiască dragostea într-o discreţie totală.

Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră. Dar am ieşit doar când nu se putea altfel, când asta era soluţia de avarie. Comunicator fiind (şi purtător de cuvant, o vreme) am preferat să vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie.

Ştiu că, în lumea de azi, nu se face aşa. Nu se face doar aşa ceva. Mai ales, într-o asemenea poziţie fiind….Se face mult PR personal, se doreşte notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoaştere, imagine', spunea soţia lui Ciutacu, la un moment dat.

La rândul său, Victor Ciutacu apreciază discreția soției sale și spune că are o viață normală, de familie, care nu poate fi subiectul unor știri în presa mondenă.

Soția mea este extrem de discretă, nu este persoană publică și nici nu își dorește să devină. Atunci când vrei, poți să îți ții familia departe de circul mediatic. În plus, nu simțim nevoia să împărtășim cu nimeni momentele noastre frumoase atunci când suntem împreună.

Eu și Mana ieșim foarte des, dar nu acolo unde presa tabloidă are nevoie să caute în viețile oamenilor. În rest, suntem o familie normală. Dacă mi-aș fi petrecut viața prin cluburile de noapte, poate că rupeam și eu paginile ziarelor tabloide. Am o viață normală de familie și nu constitui un subiect pentru presa mondenă„, mai spunea Ciutacu pentru DCnews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton