Vicecampioana mondială Olivia Podmore a murit la 24 de ani. Ce a postat pe Instagram cu câteva ore înainte

.

Ciclista neozeelandeză Olivia Podmore, specializată în probele pe velodrom, a murit la doar 24 de ani, în condiții suspecte. Postarea pe care vicecampioana mondială a făcut-o pe Instagram, în ultimele sale ore de viață, i-a pus pe mulți pe gânduri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fosta vicecampioană Olivia Podmore a fost prezentă la Jocurile Olimpice de la Rio, în 2016, unde a concurat în probele de viteză pe echipă, individuală şi keirin. Ea nu a fost selecţionată pentru Olimpiada de la Tokyo, care s-a încheiat duminică. Sportiva avea în palmares o medalie de argint la viteză pe echipe, cucerită la Campionatele Mondiale de ciclism pe pistă pentru juniori de la Astana, în 2015, devenind atunci vicecampioană mondială.


Cauza decesului Oliviei Podmore nu este deocamdată cunoscută, dar dezvăluirile pe care le-a făcut pe Instagram înainte să moară dau de gândit.

Sportul este un debuşeu uimitor pentru atât de mulți oameni, este o luptă, este o luptă, dar este atât de vesel. Sentimentul când câștigi este diferit de oricare altul, dar sentimentul când pierzi, când nu ești selectat nici măcar când te califici, când (ești) rănit, când nu îndeplinești așteptările societății, cum ar fi deținerea unui case, căsătorie, copii, toate pentru că încerci să oferi totul sportului tău este, de asemenea, diferit de oricare altul„, a scris sportiva, vizibil afectată că nu a fost selecţionată în lotul.


Citește și: Diana Șucu, despre soțul ei, Dan Șucu de la Imperiul Leilor:„Cheia unui mariaj fericit este…

Citește și: Dan Șucu s-a enervat pe un concurent, la Imperiul Leilor:„Nu sunt aici pentru scuze

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, prima apariție împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Prin intermediul contului său de Instagram, Olivia le-a vorbit urmăritorilor ei despre presiunea pe care o pun competițiile sportive asupra ei.

Nu există bucurie mai mare când câştigi, dar nu există nici tristeţi mai mari decât momentele când pierzi, când nu eşti selecţionată, deşi te-ai calificat, când eşti accidentată sau când ţi se spune că nu te-ai ridicat la nivelul aşteptărilor societăţii, deşi tu ştii că ai dat totul pentru sportul pe care îl iubeşti', la mărturisit Olivia Podmore urmăritorilor ei.



Fratele Oliviei Podmore a anunțat moartea ei

Fratele Oliviei, Mitchell Podmore, a postat un mesaj de rămas bun pe rețelele de socializare, anunțând astfel tragicul eveniment.

‘Odihnește-te în pace superba mea soră și fiică iubită a lui Phil Podmore. Vei fi în inimile noastre pentru totdeauna.’, a scris acesta.

Primele indicii duc cu gândul la o sinucidere, însă ancheta este în plină desfășurare și nu au fost date publicității concluziile finale.

foto: Instagram Olivia Podmore