Vica Blochina regretă aventura de 16 ani cu Victor Pițurcă: „Plătesc în continuare lucrul acesta, am făcut rău fără să vreau!”

.

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, perioadă în care fostul antrenor al echipei de fotbal a României era căsătorit. Chiar dacă din povestea lor de dragoste s-a născut Edan, fiul lor, Vica recunoaște că, dacă ar putea să o ia de la capăt, poate s-ar gândi de două ori înainte să accepte statutul de amantă.


Vica Blochina a
mărturisit că, în prezent, are strict o relație civilizată cu Victor Pițurcă,
strict de dragul fiului lor, Edan, care anul acesta împlinește 13 ani.

„Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil.’, a declarat Vica la Acces Direct.


Vica regretă
aventura cu Piți și consideră că tot ghinionul în dragoste pe care îl are acum
este o consecință a faptului că, timp de 16 ani, s-a iubit cu un bărbat
însurat.

„Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.', a mărturisit Vica Blochina.

Mai mult, Vica
Blochina spune că anul 2019 a fost unul presărat cu multe provocări și
dezamăgiri, fiind trădată de două persoane dragi din viața ei.


„Eu nu știu ce se întâmplă. Anul trecut a fost praf din punct de vedere cu prietenii, prietenele. Ori am făcut eu prea multe greșeli… Partenera mea de afaceri m-a furat, prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu. Am ajuns să fac plângere la Poliție. Ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-au durut mult lucrurile acestea. Nu pot să iert, niciodată. Furtul e ok, asta s-a întâmplat, poate a fost o neînțelegere. Anul acesta ce s-a întâmplat, m-a durut, mai ales asta cu prietenele mele.’, a declarat Vica Blochina.