Vica Blochina, ironizată de fani după ce s-a cuplat, în Mykonos, cu un milionar grec alintat "Tom Degețel": „Cine e copilul ăsta? L-ai înfiat?”

 Dumba Gabriela
.

Vica Blochina este ținta ironiilor de când a plecat în Mykonos, la invitația unui milionar grec, care pare a fi iubitul ei, dat fiind faptul că s-au sărutat de câteva ori în clipurile postate de blondă pe Instagram. Amuzamentul fanilor săi are la bază înălțimea tânărului, iar răutățile se țin lanț, cu fiecare poză postată de Vica din „insula bogătașilor”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, după câteva retușuri la saloanele de înfrumusețare din București, Vica și-a luat zborul spre Mykonos, una dintre cele mai luxoase stațiuni din Grecia, așa-zisa Mecca a milionarilor dornici de distracție.

Ajunsă acolo, a postat numeroase clipuri și fotografii cu hotelul luxos în care este cazată, cu distracțiile de noapte, dar și de zi , de pe plaja unde închirierea unui sezlong costă și 100 de euro pe zi. Și când ai fi putut crede că Vica Blochina a câștigat la loto și nu se mai uită la bani când vine vorba de distracție, a apărut și motivul pentru care se află ea în Mykonos: un milionar grec, despre care fanii de pe Instagram ai blondei noastre au intuit imediat că ar fi sponsorul acestor petreceri care țin 24 din 24, în cea mai scumpă insulă din Grecia și una dintre cele mai extravagante destinații din lume.

vica_grecia_copyvica_grecia_copy

Principalul motiv pentru care Vica s-a dus pe tărâm grecesc este ziua de naștere a respectivului milionar. Zi de naștere care este sărbătorită mai ceva ca-n povești, pentru că au trecut deja trei zile de când bogătașul petrece cu Vica și alte câteva blonde la fel de sexy.

„Bine ai venit, regina mea!', i-a transmis milionarul grec Vicăi Blochina la fotografia publicată cu el, iar ea, la rândul ei, îl alintă „Regele din Mykonos”. Au fost, însă, și câțiva răutăcioși care au comentat pe seama iubitului ei.

Chiar dacă a atras atenția multor bărbați pe plajă, dar și în cluburile unde dansează pe mese, în ținute sexy, Vica a avut ochi doar pentru sărbătoritul săptămânii- Dimichka. Chiar dacă ea spune că între ei este doar o relaţie de prietenie, grecul milionar o alintă regina mea', iar Vica îi spune regele meu'. Ocazional se mai și sărută, ceea ce i-a făcut pe internauți să creadă că este vorba de mai mult.

„Cine e copilul ăsta? L-ai înfiat?', a comentat un internaut, făcând referire la înălțimea bărbatului, pe care l-au alintat „Tom Degețel”. Fosta prezentatoare TV nu s-a lăsat, însă, afectată de gurile rele și nu a reacționat în vreun fel și se distrează în continuare, pe insula bogătașilor, unde nu există restricții.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton