Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023: „Câteva zeci de mii de euro. Am fost cel mai bine plătită”

 Ifrim Georgiana
.

Vica Blochina a rezistat patru săptămâni la „Survivor' 2023 și a recunoscut că a fost una dintre cele bine bine plătite concurente din cadrul competiției. S-a spus că fosta balerină de la Melody a plecat acasă cu 12.000 de euro, însă, invitată în podcastul „Tare de tot', acesta a declarat că ar fi vorba de „câteva zeci de mii de euro'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRLIE, GRATIS, AICI!

După cum se știe, toți cocnurenții de la „Survivor România' își negociază contractul și suma de bani pe care trebuie să primească, în funcție de notorietatea lor și de contractele pe care le pierd cât timp se află în Republica Dominicană. Se pare că Vica Blochina și-a negociat salariul la sânge, speculându-se că pentru cele patru săptămâni de concurs ar fi primit suma de 12.000 de euro.

vi9vi9

Invitată în podcastul „Tare de tot', moderat de Viorel Grigoriu, Vica Blochina a spus adevărul despre suma pe care a încasat-o la „Survivor' 2023. Deși s-a crezut că este vorba despre puțin peste 10.000 de euro, blondina a precizat că a primit „câteva zeci de mii de euro', însă nu a divulgat suma exactă.

Citește și: Vica Blochina, atac dur la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor: „O ispită. Nu oricine acceptă să intre în patul nu știu cui!'

Citește și: Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor 2023. Ce reacție a avut Vica Blochina: „Caracter mai mizer nu am întâlnit'

Citește și: Irinel Columbeanu este și acum îndrăgostit de Oana, la doi ani de la despărțire: „Am mai vorbit prin mesaje. Mi-a rămas la inimă”

Citește și: Ce relație are cum Andreea Bălan cu Viviana Sposub, iubita lui George Burcea: „La început mi s-a părut prea… Nu aș fi vrut să înșire femeile, să vină la fetițe…”

Vica Blochina a câștigat câteva zeci de mii de euro, la Survivor 2023

Din cauza clauzei de confidențialitate, Vica Blochina nu a putut dezvălui suma exactă pe care a primit-o la „Survivor' 2023, însă a precizat că este vorba despre „câteva zeci de mii de euro'. Fosta balerină de la Melody a recunoscut că și-a negociat contractul la sânge, fiind cea mai bine plătită concurentă din cadrul emisiunii.

„Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții, iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem.

Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți. (…) Eu m-am dus la Survivor pentru bani', a spus Vica Blochina la podcastul „Tare de tot'.

În timp s-a recuperat Vica Blochina după Survivor 2023

Întoarsă din Republica Diminicană, Vica Blochina a avut nevoie de o lună pentru a se acomoda cu condițiile de acasă. Vedeta s-a pregătit intens pentru această competiție, însă recunoaște că a cedat psihic, mai ales că nu a rezonat prea mult cu coechipierii săi.

„Mi-a luat o lună de zile să îmi revin. Am rezistat la acest proiect patru săptămâni. A fost foarte greu. Am făcut mare greșeală că am fost acolo. A fost un proiect care a fost greu pentru mine din punct de vedere psihic, pentru că eu sunt un om de content creator, pentru că la mine lumea se uită pentru ce spun, ce fac, ce prostii debitez. M-am pregătit, am alergat zilnic 10 km și am crezut că fac față, dar nu am făcut față psihic. Nici nu am avut gașcă de oameni, să am cu cine să râd. Acolo nu aveam cu cine, pentru că fiecare era supărat', a adăugat aceasta.

Vica Blochina, adevărul despre condițiile din Republica Dominicană

Vica Blochina recunoaște că nu ar mai participa niciodată la „Survivor România', având în vedere condițiile din Republica Dominicană. Pânp la încheierea contractului cu Pro TV, vedeta nu poate face mai multe declarații despre culisele show-ului de supraviețuire.

„O experiență foarte grea pe care nu aș repeta-o niciodată. Poate e și vârsta, știi. Când am ajuns, eu am crezut că ne-au zis la mișto că e toaleta în junglă. Noi am trăit într-un perimetru foarte mic. Imediat după noi erau Războinicii, iar lângă noi mai filmau și alte țări. Noi aveam plajă maximum 150 m și nu aveam voie să depășim. Eu când am ajuns acolo m-am umplut de bube de scârbă. Mă trezeam cu buzele lipite de sânge. Noi nu aveam medicamente acolo. Nu exista un sistem medical wow. Spital este un… e un loc unde se mai duceau oamenii să facă perfuzii. (…)

Eram mereu cu bube pe mine, pentru că nu puteam să îmi fac nevoile. Vedeam hârtia igienică pe jos…. le lăsam acolo ca să nu călcăm în mizerie. Am fost toți pișcați de plosnițe, păduchi. A fost foarte nașpa. Nu merită să mergi, iar lucrurile astea nu se văd la TV. Sunt multe lucruri pe care nu am voie să le spun, dar când se va termina contractul voi spune foarte multe', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton