Viața lui Consuelo, după divorțul de Adrian Mutu! Cum arată și cu ce se ocupă acum

.

Chiar dacă se împlinesc șase ani de când Adrian Mutu și Consuelo Matos Gomez nu mai sunt un cuplu, fanii celebrului fotbalist nu au uitat-o pe exotica soție latino-americană a acestuia. Iată cum arată acum și cu ce se ocupă acum Consuelo!


Adrian Mutu a fost căsătorit cu Consuelo între 2005 și 2013 și, deși la vremea respectivă, relația lor părea una pe viață, cei doi fiind foarte îndrăgostiți, iată că, între timp, celebrul fotbalist și-a găsit din nou sufletul-pereche, alături de care și-a refăcut viața… De fapt, pe parcursul a 18 ani, Adrian Mutu a avut nu mai puțin de trei soții – Alexandra Dinu, Consuelo Matos Gomez și Sandra Bachici -, care i-au dăruit „Briliantului' patru copii, două fete și doi băieți. Dacă Alexandra i -a dăruit pe Mario (16) și Sandra pe Tiago (2), Consuelo i-a făcut fotbalistului două fiice, pe Adriana și Maya, de 12 și, respectiv 10 ani. Dacă despre prima și ultima soție a lui Mutu apar din când în când știri în presă, despre Consuelo nu s-a mai aflat nimic de multă vreme, aceasta intrând într-un con de umbră.


Consuelo, la fel de sexy la șase ani de la divorțul de Adrian Mutu!

Acum 10 ani, cu puțin timp înainte de a se naște Maya, fiica lor cea mică, Adrian Mutu și Consuelo, dădeau un interviu pentru revista VIVA!, în care povesteau despre căsnicie.

Cu ce te-a schimbat aceasta căsnicie? Imaginea ta s-a transformat foarte mult în ultimul timp… Esti, parcă, mai putin rebel…
„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie.'


Adrian Mutu, Consuelo și Adriana, într-un shooting VIVA!, cu puțin timp înainte de a se naște Maya.


Asta se întâmpla însă acum mai bine de zece ani, după doar patru ani de la interviu celebrul cuplu spunându-și la revedere. Splendida dominicană pare să nu se fi schimbat prea mult odată cu trecerea timpului. Chiar dacă, după divorțul de fotbalist, Consuelo a fost mult mai discretă în privința vieții ei personale, cu un an în urmă, chiar în ziua în care Adrian s-a însurat cu Sandra, fosta lui soție a postat pe Instagram o fotografie pe care cei mai mulți dintre fanii ei au considerat-o ca pe un mod de a încheia cu trecutul, de a-și lua adio de la o relație eșuată. În imaginea publicată pe Instagram, în care era îmbrăcată cu o cămașă cu umerii goi și părea total detașată de tot ce o înconjura, Consuelo sfida pur și simplu trecerea timpului.


Consuelo are propria afacere de succes

De altfel, Consuelo deține o afacere care îi dă toate motivele să zâmbească – fosta soție a lui Adrian Mutu și-a deschis o agenție imobiliară acum mai bine de un an, care se ocupă cu vânzarea unor proprietăți aflate pe malul Mării Caraibelor, într-un complex de 5 stele. Din portofoliu fac parte case de vacanță al căror preț pornește de la 1 milion de dolari, conform wowbiz.ro, așadar comisioanele pe care le câștigă Consuelo sunt pe măsură.


Sandra, actuala soție a lui Adrian, alături de cele două fiice ale lui, Adriana și Maya, și de o prietenă de familie.

Mai mult, Adriana și Maya, fiicele ei și ale Briliantului, se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, cu care se văd de câte ori pot, dar și cu Sandra, actuala soție a fotbalistului, alături de care au fost și în vacanțe.

Foto: Libertatea, wowbiz.ro, Instagram