Viața de dincolo de cluburi. Cea mai grea moștenire primită de Codin Maticiuc, de la părinții lui

.

Mulți îl invidiază pentru stilul lui de viață extravagant, demn de un star de la Hollywood. Ce se ascunde, însă, în spatele imaginii de băiat de bani gata, promovată ani la rând, de Codin Maticiuc? Un suflet extrem de sensibil.

 


Recunoscut pentru stilul lui extrem de liber și libertin, atât în fapte, cât și în exprimare, Codin Maticiuc s-a reinventat total, în ultimii ani. Și-a descoprit o adevărată pasiune din actorie, pe care a transformat-o chia în meserie, acum fiind unul dintre cei mai activi producători pe piața cinematografică din România. Ceea ce știu și mai puțini, însă, e faptul că Maticiuc se implică în multe proiecte cu caracter filantropic, la un nivel greu de imaginat pentru mulți dintre noi. Mai exact, familia lui deține un orfelinat, însă tânărul se îngrijește îndeaproape și de copiii bolnavi de cancer de la Fundeni și se implică și în campanii sociale promovate pe Internet. Orfelinatul este sufletul mamei mele, ea merge cel mai des la ei, dar este şi mintea tatălui meu. Sunt destul de implicat. Le-am spus tuturor prietenilor că este cea mai grea moştenire pe care mi-o lasă părinţii mei pentru că este o cheltuială foarte mare pentru noi. Copiilor din orfelinat le asigurăm şi un loc de muncă după ce părăsesc orfelinatul. În funcţie de pregătirea pe care o au le oferim 3-4 variante de locuri de muncă’, a povestit Codin Maticiuc la Antena 3.


 

Codin Maticiuc vine azi la Interviurile VIVA! pentru a vorbi despre… toate subiectele pe care le-a evitat, în general, în interviurile pe care le-a acordat, până acum. Rămâneți alături de noi azi, începând cu ora 15.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!