Ce se întâmplă în viața amoroasă a surorilor Ana și Monica Odagiu: „A fost și toxică, și frumoasă, și romantică, și bolnăvicioasă” / EXCLUSIV

.

Ana și Monica Odagiu sunt două dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Au demonstrat că fac o echipă desăvârșită atât acasă, în familie, cât și la muncă, pe scena de la Te cunosc de undeva! Dacă despre talentul lor incontestabil știe toată lumea, nu se cunosc însă prea multe detalii despre viața lor amoroasă. Deși au păstrat discreția și de această dată, vedetele ne-au dezvăluit, totuși, câteva detalii despre acest capitol.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Știu că vă caracterizează discreția, dar, dat fiind că sunteți persoane publice, interesul pentru viața voastră personală este firesc. Așadar, cum ești tu, Ana, atunci când nu ești pe scenă? Evident, întrebarea e și pentru tine, Monica.

M: Singurul loc în care am reușit vreodată să găsesc fericirea deplină a fost scena, iar momentele în care nu sunt pe scenă, sunt doar momente în care aștept să fiu din nou acolo.

A: Nu am viață personală. Nu am timp. (zâmbește)

Citește și: Cine i-a luat locul Andreei Bălan în juriul finalei „Te cunosc de undeva’.Artista și Andreea Antonescu au plecat în America Express 


Citește și: Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva’:„Efectiv, parcă e sora voastră!’ 

Citește și: Brigitte Sfăt, gest neașteptat după ce a anunțat divorțul de Florin Pastramă:'Cea mai grea luptă'

Citește și: Flick a asistat la nașterea fiicei lui și a Denisei Filcea. Cum a decurs totul:'Nu mă așteptam'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a surorilor Ana și Monica Odagiu

Monica, îmi imaginez că te-ai săturat să fii întrebată despre așa-zisa ta poveste de dragoste cu Dan Bittman… Dar ne-ar plăcea să ne povestești care este statutul tău actual. Ești îndrăgostită, ai un iubit sau încă visezi la Prince Charming?


Nu am timp de nimic în perioada asta, însă, dacă ar exista cineva, oricum nu v-aș spune. (râde) Doar mă ştiţi!

Care a fost cea mai lungă relație de dragoste din viața voastră și de ce s-a încheiat? S-a confruntat vreuna dintre voi cu o relație toxică? Sau poate ați renunțat la povestea de iubire de dragul carierei?


M: Nu o să intru în detalii, pentru că nu-mi place să vorbesc despre viața mea personală, dar ce pot să-ți spun este că în perioada aceasta cariera este cea mai importantă pentru mine.

A: Patru ani a fost cea mai lungă relație. A fost și toxică, și frumoasă, și romantică, și bolnăvicioasă, și s-a și terminat. (râde)


Cum arată bărbatul ideal pentru surorile Odagiu

Dacă tot nu pot să scot nimic de la voi, hai să facem o proiecție în viitor măcar! Cum ar trebui să fie bărbatul care să vă facă să vă gândiți la rochia albă de mireasă, copii etc. și la ce sunteți pregătite să renunțați (sau nu) de dragul unei familii?

M: Ar trebui în primul rând să aibă umor și să-mi fie echipă, să putem să fim, cum îmi place mie să spun, complici. Întotdeauna am spus că, dacă aș găsi un bărbat cu care să mă-nțeleg cum mă înțeleg cu Ana, ar fi perfect! (râde)


A: Habar n-am! Trebuie să apară un bărbat deștept și cu mult umor cu care să pot construi! Să fie echipă cu mine! Când apare, începem negocierile: cine la ce renunță sau nu… (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram