Ce se întâmplă în viața amoroasă a Andreei Bălan. E pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă, după divorțul de George Burcea: „Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită” / EXCLUSIV

.

După despărțirea oficială de tatăl fiicelor sale, mulți au fost curioși să afle ce se întâmplă acum în viața amoroasă a Andreei Bălan. Discretă din fire, dar și foarte sinceră, frumoasa cântăreață a acceptat să ne vorbească puțin despre statusul ei sentimental în numărul de ianuarie al Revistei VIVA! În același interviu, jurata de la Te cunosc de undeva! ne-a dezvăluit și cum a trecut peste divorțul de George Burcea. Tot ea ne-a spus că e pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă și că mai crede în căsătorie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


„Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii, spuneai într-un interviu, anul trecut. Să-nțeleg că mai crezi în iubire? Sau mai bine te întreb altfel… care e statusul său sentimental acum?

Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extrordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea.

Citește și: De ce a făcut Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, după divorțul de George Burcea: „Am discernământul să…’. Adevărul despre pensia alimentară / EXCLUSIV


Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste momentele grele și peste necazuri: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV’ / EXCLUSIV

Citește și: Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…’

Citește și: Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu’

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Andreei Bălan


Cum ar trebui să fie viitorul tău partener? Presupun că, în primul rând, ar trebui să iubească mult copiii…

Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea.

Te simți pregătită să mai îmbraci o dată rochia de mireasă? Mai crezi în ideea de căsătorie?

Da, de ce nu? Doar că, de fiecare dată când fac declarații despre subiect, a doua zi presa mă mărită.


Ce sfaturi ai pentru persoanele care trec printr-un divorț sau printr-o despărțire dureroasă? Tu cum ai reușit să te pui din nou pe picioare?

Dar nu este vorba de a te pune pe picioare, tu ești în picioare, ești sănătos și viața este foarte frumoasă și fără fi într-o relație. Fiecare vine aici cu propriul său drum și cu anumite lecții de învățat. Atât timp cât rămâi pozitiv și apreciezi ceea ce ai deja în viața ta, vei primi ceea ce tu îți dorești. Trebuie doar să crezi.


Andreea Bălan, despre câștigătorii de la Te cunosc de undeva, sezonul 18

Aș vrea să vorbim puțin și despre show-ul „Te cunosc de undeva!. Cine și ce te-a impresionat cel mai mult în sezonul 18, care s-a încheiat de curând?


Mi se pare extraordinar că am ajuns la sezonul 18 și că de 11 ani eu fac parte din acest proiect minunat. Emisiunea evoluează de la un sezon la altul, iar concurenții sunt foarte, foarte buni. Cel mai mult am fost impresionată de Wrs și Emilian.

Te așteptai la verdictul din marea finală? Ce mesaj ai pentru câștigători?

Da, mă așteptam și îmi doresc ca toți cei care au participat să aibă cariere lungi și frumoase și să folosească ceea ce au învățat aici în carierele lor.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Tiberiu Arsene, Instagram, Facebook