Veşti de ULTIMĂ ORĂ despre Mihai Constantinescu. Artistul se află în moarte cerebrală / Mesajul emoționant al lui Adrian Daminescu

 Dumba Gabriela
.

Mihai Constantinescu se află în stare deosebit de gravă, iar medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Internat de luni seară în Spitalul Floreasca, artistul se află acum în moarte cerebrală, după ce ar fi suferit trei stopuri cardio-respiratorii. Potrivit Cancan.ro, Mihai Constantinescu și-a rezervat un loc de veci în Cimitirul Ghencea încă de la sfărșitul anului trecut.

Mihai Constantinescu si sotia lui, Simona SecrierMihai Constantinescu si sotia lui, Simona Secrier

Potrivit unor surse medicale citate de Libertatea, Mihai Constantinescu este în moarte cerebrală. Moartea cerebrală este un proces ireversibil datorită absenţei circulaţiei cerebrale, urmată de procese ireversibile de necrozare a neuronilor. În mod normal, după ce s-a pus diagnosticul de moarte cerebrală, tratamentul şi terapia artificială pentru menţinerea bătăilor cordului nu au sens decât în cazul în care decedatul devine donator de organe.

„Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el”, a spus bunul său prieten Adrian Daminescu.

Mihai Constantinescu a împlinit 74 de ani pe 4 ianurie, însă are probleme de sănătate cât alții în două vieți.

În anul 2008, artistul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton