Vescan a renunțat temporar la muzică din cauza problemelor de sănătate: „Mi se umflase capul. Cu imaginația mea nebună, cine știe, aveam tumori”

.

Vescan a renunțat temporar la muzică din cauza problemelor de sănătate. Recent, artistul a revenit în atenția publicului după o pauză de aproximativ trei ani. Într-un interviu recent, cântărețul a mărturisit că a fost nevoit să pună pe pauză cariera muzicală din cauza unor probleme de sănătate. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Vescan a renunțat temporar la muzică din cauza problemelor de sănătate. Vescan este unul dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii rap și hip-hop din România. Acesta și-a făcut debutul muzical în anul 2006, alături de trupa „Re Vers’. Ulterior, artistul și-a început cariera solo, marcată prin albumul „Dansez cu pozele vechi’. În ultimii trei ani, Vescan s-a retras de pe scenă și nu a mai lansat nicio piesă. În luna octombrie, acesta a lansat un single de revenire, prin intermediul căruia le-a cerut iertare fanilor pentru absența sa. Acum, artistul a explicat motivele pentru care a fost nevoit să pună pe pauză proiectele muzicale.


Artistul a mărturist că în perioada în care a lipsit de pe scenă a lucrat la mai multe piese, care vor fi lansate în curând. Se pare că această pauză i-a permis să exploreze noi zone muzicală și să vină în fața publicului într-o variantă cu totul nouă.

Citește și: Cine e cântărețul Vescan?A colaborat cu Alina Eremia, Raluka, Nicoleta Nucă, iar acum face dezvăluiri despre viața personală


Citește și: Armin Nicoară a recunoscut că a jucat la pariuri:’Aveam altă mentalitate, altă viață’

Citește și: Alex Zănoagă s-a împăcat cu Alex Bobicioiu pentru binele copilului:„Nu mai e nicio rivalitate. Cine știe ce o avea în cap…’

Citește și: Doinița Oancea, despre Daniela Crudu, la iUmor:'E greu să stai o viață întreagă în genunchi'

Vescan a renunțat temporar la muzică din cauza problemelor de sănătate


Invitat la podcastul ui Cătălin Măruță, artistul a susținut că a fost nevoit să se retragă din muzică din cauza problemelor medicale. Acesta s-a confruntat cu o sinuzită și a fost nevoit să facă mai multe investigații medicale.

„Mă luptam cu o piesă în studio și, la scurt timp după, cred că am avut un drum până la Cluj și când m-am întors mi se activase o fostă sinuzită din copilărie. Am avut o problemă cu sinuzita asta, mi se umflase capul și nu-mi trecea la primele 2-3 tratamente.


A trebuit să fac și un CT cu contrast (nr. tomografie computerizată cu substanță de contrast), iar ăsta nu era un semn bun.(…) Ce n-aș vrea niciodată în viața asta e să-mi văd videoclipurile de mare succes și eu să fiu în spital. (…) În capul meu, cu imaginația mea nebună, cine știe… aveam tumori', a povestit Vescan în podcast La Măruță.

„Dând totul pentru muzică, nu m-am îngrijit’

Vescan este de părere că sinuzita i-a fost declanșată din cauza stilului de viață pe care îl avea la acea vreme. Acesta a mărturisit că a slăbit enorm, având în vedere că a tratat întotdeuna cu prioritate cariera, în defavoarea sănătății.


„Eu dădeam vina pe muzică pentru că am considerat că sinuzita asta a revenit din cauza faptului că eu dând totul pentru muzică nu m-am îngrijit. Și am slăbit și atunci s-a activat și chestia asta. De acolo m-am dezobișnuit de tehnologie. Adică nu eram curios cine și ce postează pe Instagram, cine-mi scrie pe Wattsapp, nu eram curios de nimic. (…) La un moment dat nici nu mai aveam parola de la Instagram’, a povestit Vescan.


„Ăsta a fost singurul lucru urât’

În ciuda problemelor de sănătate, artistul a continuat să compună și să înregistreze melodii. Se pare că acesta a avut nevoie de mult timp pentru a-și pregăti revenirea pe scenă și în atenția publicului.

„Ăsta a fost singurul lucru urât, real, care s-a întâmplat în aștia doi ani și jumătate care m-a oprit de la muzică. Am început să fac multe piese și ziceam: gata, piesa asta o lansăm luna viitoare! Și-mi aminteam: stai că ți-a expirat contractul. (…) Iar mai amânam o lună, iar apoi se răzgândea producătorul meu. (…) Piesa Iartă-mă a avut șapte variante’, a dezvăluit Vescan în podcastul lui Măruță.

Sursa foto: Facebook