Cum arată verighetele alese de George Simion. Liderul AUR a ținut cont de tradițiile populare

.

George Simion se însoară pe 27 august, într-un sat din județul Vâlcea, nuntă care se anunță a primi în jur de 20.000 de oameni. Liderul AUR a ales deja verighetele pentru el și viitoarea sa soție, Ilinca, și a postat fotografia pe Facebook. Se poate observa că George Simion a ținut cont de tradițiile populare românești atunci când a ales verighetele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


La nunta lui George Simion se va intra cu brățară de acces, întocmai ca la festivalurile de muzică, însă liderul AUR susține că a fost nevoie de o astfel de organizare pentru că și nuntașii săi sunt câtă frunză și iarbă, tot ca la festivaluri. Până acum s-au înscris pe listă peste 10.000 de oameni, dar George Simion crede că până la nuntă, numărul lor se va dubla.

Cum arată verighetele alese de George Simion și viitoarea lui soție


George Simion este pe ultima sută de metri cu planurile pentru cununia religioasă cu partenera sa de viață. Liderul AUR a achiziționat verighetele pentru ceremonia cu Ilinca Munteanu, care va fi o biserică din lemn.

„Ne-am găsit verighetele potrivite! Săptămâna aceasta, cu voia voastră, o să fiu în vacanță, prima oară după 4 ani. Pregătirile de nuntă merg bine’, a scris liderul AUR pe pagina de Facebook, alături de o poză cu cele două bijuterii decorate cu motive tradițional populare românești.


Totodată, George Simion a plecat spre litoralul românesc și este cazat în stațiunea Olimp împreună iubita sa, Ilinca Munteanu, potrivit Fanatik.ro. Concediul ar putea fi luat în calcul ca o săptămână de miere, înainte de nuntă.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Vlăduța Lupău, la doar trei zile de când a născut:„Spre sfârșitul lunii ar trebui să…

Citește și: Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Ce gest a făcut fostul iubit, la șase ani de la despărțire:’Faza e adevărată’


Citește și: George Burcea o critică din nou pe Andreea Bălan. Ce spune despre relația ei cu fetițele:’Sunt terorizate de câte poze fac’

Ce reguli trebuie să respecte invitații, la nunta lui George Simion

Se anunță o nuntă uriașă, cu totul ieșită din comun. Conform liderului AUR, se pare că vor participa peste 10.000 de persoane la acest eveniment, care va avea loc în data de 27 august. George Simion și Ilinca își vor uni destinele în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea.


George Simion a decis să impună o serie de reguli celor care vor să participe la eveniment. În primul rând ținuta este una obligatorie. Cei care doresc să le fie alături mirilor în ziua nunții trebuie neapărat să poarte ie.

În al doilea rând, George Simion anunță că persoanele care vor să participe la eveniment vor avea acces doar pe baza unei brățări, așa cum se procedează în cazul concertelor sau a altor evenimente culturale.

George Simion a anunțat că va avea câte o pereche de nași din fiecare județ al țării noastre.


Din fericire pentru cele peste 10.000 de persoane așteptate, darul de nuntă nu este obligatoriu. Însă, cine consideră că vrea să ofere mirilor o sumă de bani, este liber să o facă.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească.


 Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim.

Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele’, a declarat George Simion, conform Antena 3.