Vedetele sprijina lupta impotriva SIDA

 Revista VIVA
.

Vedetele sprijina lupta impotriva SIDA

Vedetele sprijina lupta impotriva SIDA

Sharon Stone

Sharon Stone si George Clooney au fost amfitrionii traditionalei gale de binefacere organizata pentru amfAR, fundatia lui Liz Taylor ce lupta impotriva maladiei SIDA.

Gala s-a desfasurat la Mougins si a strans laolalta o multime de staruri ce au poposit in Franta cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes.

Au raspuns prezent actorii Matt Demon, Maggie Cheung, Michelle Yeoh, Aira Casar, Kerry Washington, Bernadette Lafont si Catherine Deneuve, cantaretele Kylie Minogue, Carla Bruni si Patricia Kaas, topmodelele Naomie Campbell, Claudia Schiffer si Elle McPherson, producatorul american Harvey Weinstein, designerii Jean-Paul Gaultier, Steffano Pilati si Roberto Cavalli, fata miliardarului Donald Trump, Ivana, artistul fotograf Mario Testino. Din cauza problemelor de sanatate, Liz Taylor nu a putut fi prezenta la Gala.

Anul trecut, in urma licitatiei organizate in timpul dineului s-au strans peste 4 milioane de dolari pentru sustinerea cercetarilor si ajutarea celor infectati cu virusul HIV.

Concernele internationale si marile case de moda, Chanel, Yves Saint-Laurent, Mac Cosmetics au platit pana la 100.000 de mii de dolari pentru o masa, un inel de servet costand intre 3.000 si 5.000 de dolari.

Sharon Stone a dat startul licitatiei, strangand 95.000 de mii de dolari in mai putin de 5 minute pentru un desen. Nici George Clooney nu s-a lasat mai prejos, vanzand o croazia de o saptamana pe un yacht pntru 375.000 de mii de dolari. In plus, sotia celu care a castigat aceasta licitatie, un producator american, a capatat si un bonus: dreptul de a-l saruta pe actor.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton