Vedetele şi-au adus copiii la film

 Florentina Liutic
.

Vedetele au petrecut weekend-ul în familie, cu ocazia evenimentului de lansare a animaţiei MAREA AVENTURĂ LEGO, care intră în cinematografe din 14 februarie.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat cele care dau voce personajelor din film: Victor Slav, Nicoleta Luciu şi fiul ei cel mare, Mihai Bobonete cu familia, Pavel Bartoş cu familia.

 

 

Dragos Bucur si SofiaDragos Bucur si Sofia

Acţiunea animaţiei are loc în oraşul unde totul este fantastic, plin de culoare şi zâmbete. Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, pare cel mai fericit locuitor.

 

Fără să se remarce prin calităţi excepţionale, Emmet ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte din greşeală titlurile de „persoană extraordinară' şi „salvatorul planetei'. Astfel porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii.  Deşi este complet nepregătit pentru misiune, mai mulţi supereroi îndrăgiţi îi vor sări în ajutor.

 

Foto: MediaPro Pictures 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton