Vedetele si-au adus copiii la avanpremiera filmului "Ho Ho Ho 2"

 Adina Rosetti
.

Sambata dimineata, vedetele au venit cu mic, cu mare, la Baneasa Shopping City pentru a urmari avanpremiera filmului „Ho Ho Ho 2: O Loterie de Familie”.  Intr-un cadru familial cu multi copii si voie buna, invitatii au descoperit ca miracolele de Craciun exista cu adevarat, alaturi de actorii din distributia de excepţie a filmului, printre care se numara Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si  Anca Turcasiu.

 

Dupa imensul succes de casa inregistrat de prima parte in urma cu trei ani, continuarea Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie ia cu asalt cinematografele, din 23 noiembrie, prezentand o noua poveste emotionanta despre familie, prietenie si miracole. O productie MediaPro Pictures, filmul este un lungmetraj produs de Alma Bacula si regizat de Jesus Del Cerro, imaginea fiind semnata de Viorel Sergovici, iar sunetul de catre Viorel Dobre.

Ema (Patricia Poslusnic), o fetita satula de viata fara bucurii din orfelinat, are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepea sa creada ca visele pot deveni realitate, afla ca biletul poate fi incasat doar in decurs de o saptamana si doar de catre un adult. Cum in Ioana (Andreea Marin Banica)  – singurul adult pe care il cunoaste, nu poate avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurca sa o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va invata adevaratul sens al conceptului de „familie', unul pe care niciodata nu il anticipase.

 

[gallery ids=""]

 

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton