Vedete la premiera filmului Django Unchained

 Adina Rosetti
.

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Django Unchained al regizorului american Quentin Tarantino, a avut deja cateva premiere in Europa. Iata o galerie foto cu vedetele prezente la serile de gala de la Berlin, Paris si Roma. Din 18 ianuarie, filmul va intra si in cinematografele din Romania. 

 

Frumoasa Kerry Washington a arboratde fiecare data tinute originale si pline de culoare, care au contrastat minunat cu tenul ei, in timp ce Quentin Tarantino, ca un adevarat „copil teribil” al Hollywood-ului, asa cum este supranumit, a venit imbracat casual si a pozat relaxat si chiar autoironic pe covorul rosu.

 

Actiunea filmului are loc in SUA, cu 2 ani inainte de Razboiul Civil si spune povestea unui sclav (Jamie Foxx) al carui trecut plin de violenta il aduce in serviciul unui vanator de recompense (Christoph Waltz) aflat pe urmele a doi ucigasi. Insa scopul final al lui Django este gasirea si eliberarea Boomhildei (Kerry Washington), sotia de care fusese despartit cu mult timp in urma.

 

[gallery ids=""]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton