Vedete la primul Pop Up Store organizat de un brand de bijuterii din Romania

 Adina Rosetti
.

Este vorba despre brandul de bijuterii Malvensky care, pe parcursul intregii zile de 30 noiembrie, a organizat un pop up store la magazinul Diamond Boutique, oferind clientilor si persoanelor publice ocazia de a face cunostinta cu povestea Malvensky si de a-si achizitiona bijuteriile preferate intr-un context diferit de experienta conventionala de shopping.

 

Clientii si prietenii brandului  (Dana Rogoz, Andreea Raicu, Rhea Costa, Albertina Ionescu si nu numai) au avut posibilitatea sa descopere povestea din spatele colectiilor „M by Malvina'si „My First Diamond”, chiar de la designerul Malvina Cervenschi, sa admire noua colectie Star si sa urmareasca in premiera imagini cu noul site de prezentare www.malvensky.com.

 

Malvenky a lansat colectia speciala de Craciun – Star Collection – o colectie capsula ce pune accetul si se inspira din frumusetea si armonia simbolului magic al sarbatorilor de iarna.

 

[gallery ids=""]

 

Foto: PR

 

Citeste si Interviu: Malvina Cservenschi lanseaza o noua colectie de bijuterii

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton