Vedete la inaugurarea primului Concept Store pentru food shopping

 Adina Rosetti
.

Peste 300 de invitati au participat aseara la inaugurarea oficiala Mega Image Concept Store, un eveniment exclusivist care a avut toate ingredientele pentru o seara reusita. Invitatii s-au bucurat de concertul sustinut de Smiley, au savurat preparatele pregatite special de chef Florin Dumitrescu si au urmarit show-ul prezentat de Andi Moisescu.

 

Situat pe strada Vasile Lascar 108-116, vis-à-vis de Piata Gemeni, magazinul are o suprafata de 1600m2  si parcare subterana cu o capacitate de 100 de locuri. Mega Image Piata Gemeni isi propune sa ofere consumatorilor un confort crescut la cumparaturi. Suprafata mare a magazinului, decorul modern şi gama de produse disponibila au rolul de a simplifica si imbunatati experienta la cumparaturi.

 

Mega Image face un nou pas in evolutia sa pe piata din Romania, introducand un nou format de magazine prin Concept Store-ul din Piata Gemeni. Acest Concept Store reprezinta un laborator pentru viitor in care vom testa impreuna cu furnizorii nostri concepte noi. Le propunem bucurestenilor sa incerce o noua experienta la cumparaturi si dorim sa le trezim interesul si curiozitatea prin implementarea exemplara a celui mai atractiv punct de food shopping din Bucuresti ce are trei beneficii majore: calitate, varietate si experienta' a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

 

Pentru deschiderea magazinului au fost pregatite multe surprize clientilor, printre care şi o tombola ce se va desfaşura in perioada 31 ianuarie – 28 februarie 2013, pentru cumparaturi de minim 40 de lei. In cadrul acesteia fiecare client primeşte un talon razuibil, avand posibilitatea de a castiga pe loc un voucher de 100 lei sau, prin tragere la sorti, o excursie exotica sau o maşina Infiniti FX.

 

Amalia NastaseAmalia Nastase

 

Foto: Cristi Duminecioiu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton