Vedete din România care au fost sărace, înainte de a deveni celebre. Prin ce greutăți au trecut și ce meserii aveau atunci

.

Vedete din România care au fost sărace, înainte de a deveni celebre. Sunt bogați, se bucură de succes și trăiesc pe picior mare, însă viața lor arăta cu mult diferit înainte de a cunoaște celebritatea. Monica Gabor, Mihaela Rădulescu, Cătălin Măruță, Daniela Crudu sau Conect-R sunt doar câteva dintre vedetele de la noi din țară care au pornit de jos și care au muncit din greu pentru a-și contrui un nume în industria în care activează. Iată ce povești de viață impresionante au!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Vedete din România care au fost sărace, înainte de a deveni celebre. Pentru a reuși în viață, unele vedete de la noi din țară au dat dovadă de o ambiție extraordinară și au făcut multe sacrificii pentru a învinge sărăcia și a cunoaște succesul. Deși nu îndrăzneau să viseze la o viață de lux și lipsită de grijă, astăzi sunt cunoscute de o țară întreagă și stârnesc, deopotrivă, admirație și invidie. În articolul de mai jos, veți regăsi o listă cu persoanele publice din România care au crescut în sărăcie lucie și care nu mai poartă de mulți ani grija zilei de mâine. Totodată, veți afla și cu ce se ocupau acestea înainte să dea norocul peste ele.


Vedete din România care au fost sărace, înainte de a deveni celebre

Vedete din România care au trăit în sărăcie înainte de a devenit celebre. Nu multe celebrități au avut curajul să vorbească despre modul în care arăta viața lor înainte de a deveni persoane publice, multe dintre acestea preferând să păstreze aparența unei vieți perfecte.


Totuși, de-a lungul anilor, unele vedete și-au deschis sufletul și au recunoscut că s-au confruntat cu multe lipsuri financiare și mari greutăți în primii ani de viață.

Citește și: Kamara și Doc, la un pas de bătaie la Survivor 2023: ‘Nu pomenești de copilul meu, bă! Eu am venit aici pentru el. Ca de obicei, apare câte un demon…’

Citește și: O femeie a adoptat un băiețel orfan, care dormea pe străzi. Ce s-a întâmplat 14 ani mai târziu, când mama biologică și-a făcut apariția


Citește și: „Matur eram mai degrabă eu decât ea'. Anghel Damian, dezvăluri neașteptate despre relația cu actrița Lia Bugnar

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oreste lui Mircea Badea de ziua lui: „E ca într-o căsnicie. Nu poți…' Cei doi nu-și mai vorbesc de 10 ani

Monica Gabor a plecat din Bacău și este căsătorită cu un milionar

Cunoscutul fotomodel a cunoscut norocul atunci când a devenit soția lui Irinel Columbeanu, un om de afaceri extrem de bogat din România. La acea vreme, Monica Gabor avea doar 17 ani și a părăsit și a părăsit satul Gâșteni, județul Bacău, pentru o viață lipsită de griji într-o vilă somptuoasă din Snagov. Ulterior, viața acesteia s-a schimbat radical, bucurându-se de mașini, haine și bijuterii de lux.


De aproximativ 10 ani, Monica Gabor locuiește în SUA, alături de actualul ei soț, Mr. Pink. Partenerul acesteia deține o avere impresionantă și a devenit celebru la nivel internațional odată cu lansarea renumitei băuturi energizante. Pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, antreprenorul de origine chineză este milioanar și deține o reședință impresionantă în Malibu, al cărei valoare se ridică la peste 3 milioane de dolari.

Daniela Crudu își confecționa singură jucăriile

După ce a renunțat la televiziune, fosta asistentă TV și-a făcut un cont pe platforma OnlyFans și a recunoscut că a strâns bani frumoși de pe urma imaginilor și videoclipurilor deocheate. Chiar dacă astăzi se plimbă în mașini scumpe și apartamente de lux, bruneta a recunoscut că a avut o copilărie marcată de lipsuri financiare, căci trăia într-un imobil modest din cartierul bucureştean Ferentari.


„Tata avea ce să pună pe masă, dar îmi lipsea viaţa pe care o duc astăzi. Mă bucuram când primeam portocale şi dulciuri, jucării din cârpe, toate fac parte din experienţa de viaţă, poate n-aş mai fi ajuns aici dacă nu treceam prin toate astea, a povestit aceasta.

Bianca Drăgușanu a fost vânzătoare

La rândul ei, creatoarea de modă a avut o viață grea și marcată de lipsuri. Astăzi, Bianca Drăgușanu susține că încasează 30.000 de euro pe lună, însă lucrurile nu au stat așa întotdeauna. Pe lângă contractele de imagine pe care le are, aceasta deține și un atelier de croitorie în București. Iubita lui Gabi Bădălău a fost nevoită să muncească de la vârsta de 16 ani, iar primul ei loc de muncă a fost în domeniul vânzărilor, după cum a recunoscut chiar ea într-un interviu mai vechi.


„Primul job a fost în vânzări. Vindeam utilaje de construcţii, iar salariul nu era fix. Am terminat liceul economic, apoi m-am înscris la Facultatea de Ştiinte economice din Petroşani, pe care am înghetaţ-o după anul II. Muncesc de la 15 ani’, spune Bianca Drăgușanu.

Gina Pistol a fost operator xerox înainte de a deveni prezentatoare TV

Prezentatoarea TV este originară din Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Astăzi, Gina Pistol se bucură de un succes fenomenal și este apreciată de milioane de români. La 17 ani, partenera lui Smiley s-a angajat într-un centru de fotocopiere, apoi a lucrat ca vânzătoare într-un magazin sportiv. Se speculează că Gina Pistol ar fi câștigat 15.000 de euro pe sezon, la emisiunea Chefi la cuțite.


„Muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă.

După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…’, a povestit Gina Pistol.


Vedete din România care au fost sărace, înainte de a deveni celebre

Connect-R este la bază tinichigiu

Este unul dintre cei mai cunoscuți și sinceri artiști din România. Connect-R a vorbit întotdeauna deschis despre copilăria grea pe care a avut-o și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și urma vocația. Cântărețul este de profesie tinichigiu și a intrat prima oară într-un studio de înregistrări în anul 1997.

„Părinții mei sunt eroii copilăriei mele și lor le datorez tot ceea ce sunt ca om, ca artist. Și acest lucru s-a întâmplat datorită educației pe care ei mi-au dat-o, mi-au creat un sistem de valori uman și foarte aproape de Dumnezeu, lucru care m-a format ca om și pentru care le mulțumesc’, a mărturisit el pentru PRO TV Magazin, în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Facebook